Vacanta ... pare un concept atat de indepartat in aceste zile de inceput de primavara. Visezi cu ochii deschisi la un loc plin de inspiratie, in care sa experimentezi noi gusturi si senzatii... la o noua aventura.

Opreste-te din numaratul lunilor pana la concediu de vara, alege-ti o destinatie din Europa si bucura-te de sansa de a experimenta lucruri noi.

OTP Bank te invita sa redescoperi placerile vietii, fie ele mici sau mari. Trage un pui de somn intr-un hamac pe malul Mediteranei, inoata in Atlantic sau fa o plimbare pe meleagurile legendare ale Scotiei! Gusta cele mai sofisticate mancaruri din bucataria frantuzeasca, admira coasta maiestuoasa a Croatiei sau traieste senzatii tari cu parapanta prin Aplii Iulieni. Oportunitatile sunt nelimitate, ele depind doar de imaginatia si de preferintele tale. Stimuleaza-ti creativitatea, iar locurile pe care le vei vizita si oamenii pe care ii vei cunoaste te vor inspira intr-un mod neasteptat.

Cu creditul de nevoi personale in lei de la OTP Bank ai sansa de a castiga unul dintre cele 7 vouchere de 5.000 RON care te poate trimite in vacanta. Grabeste-te! Oferta este valabila pana in 10 aprilie. Afla mai multe detali aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri