Te-ai nascut in prima zi a saptamanii si el in ultima si te intrebi daca acest aparent banal detaliu contribuie in vreun fel la reusita relatiei voastre? In unele tratate de compatibilitate acesta este un fapt peste care nu se poate trece cu vederea... Stiai ca este suficient sa stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut si in ce zi s-a nascut partenerul tau pentru a-ti face o mica idee asupra compatibilitatii dintre voi? Unii sustin ca da... In cazul in care acest tip neobisnuit de compatibilitate ti-a starnit interesul, ti-am pregatit un minighid de compatibilitate pornind de la zilele saptamanii in care v-ati nascut:

Daca te-ai nascut intr-o zi de vineri si partenerul tau duminica, atunci felicitari! Va numarati printre putinele cuple care confirma faptul iubirea poate sa dureze o viata. Nu aveti ochi decat unul pentru celalalt si tandretea, pasiunea si legatura puternica care exista intre voi nu or sa se stinga cu una cu doua. Discutiile care apar intre voi sunt atat de marunte ca nici nu merita mentionate.

Sambata cu Duminica

In relatia partenerului nascut sambata cu partenerul nascut duminica pana si lucrurile cele mai simple par atat de incurcate ca nici dracul nu mai poate sa le descurce. Pierdeti prea mult timp analizandu-va sentimentele in loc sa va bucurati pur si simplu unul de altul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri