Te-ai nascut in prima zi a saptamanii si el in ultima si te intrebi daca acest aparent banal detaliu contribuie in vreun fel la reusita relatiei voastre? In unele tratate de compatibilitate acesta este un fapt peste care nu se poate trece cu vederea... Stiai ca este suficient sa stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut si in ce zi s-a nascut partenerul tau pentru a-ti face o mica idee asupra compatibilitatii dintre voi? Unii sustin ca da... In cazul in care acest tip neobisnuit de compatibilitate ti-a starnit interesul, ti-am pregatit un minighid de compatibilitate pornind de la zilele saptamanii in care v-ati nascut:

Miercuri cu: Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Relatia dintre partenerul Miercuri si cel Joi se indreapta cu pasi siguri catre casatorie. Nu se poate altfel caci de ambele parti se investeste incredere, pasiune si sentimente puternice. Din dragoste, micile izbucniri de furie sunt trecute usor cu vederea.

Dorinta de independenta a partenerului Miercuri si necesitatea partenerului Vineri de a fi de dependent nu conduc spre nimic constructiv. Nu faceti decat sa va raniti reciproc si cateodata nici macar nu realizati acest lucru. In timp, vei avea amandoi de suferit de pe urma acestei relatii.

Chiar daca nu impartasesc aceleasi puncte de vedere si aceleasi interese, intre "Miercuri si Sambata" exista o comunicare excelenta care ii ajuta sa treaca peste orice conflict si sa se simta minunat unul langa altul.

Mai multa prietenie decat iubire exista intre persoanele nascute miercuri si cele nascute duminica. Exista intelegere, respect, cei doi se sprijina reciproc si se incurajeaza de fiecare data cand este nevoie. Toate bune si frumoase, doar ca... lipsesc flacara si pasiunea. Lipeste exact ceea ce trebuie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Joi cu: Vineri, Sambata, Duminica

Unul simte nevoie de singuratate, celalalt vrea sa aiba in jurul sau cat mai multi oameni, unul este romantic, celalalt pragmatic, unul este jovial, celalalt serios - iata cum sunt "partenerii Joi-Vineri". Nimeni nu le acorda nicio sansa, insa prin compromisuri si o intelegere fata de structurile interioare ale celuilalt pot forma un cuplu frumos si o relatie trainica.

"Joi si Sambata" formeaza un cuplu romantic in care unul joaca rolul protectorului si celalalt rolul protejatului. Relatia voastra este precum un joc. Va place sa va alintati reciproc, sa va prefaceti a fi suparati doar de dragul de a savura dulcea impacarea.

Relatia dintre o persoana nascuta joi si una nascuta duminica este o relatie menita sa maturizeze pe cei implicati in ea. La inceputul relatiei, veti simti pasiunea cum clocoteste in vine insa treptat, in timp, daca nu este intretinuta, se va transforma in monotonie si plictis.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Vineri cu: Sambata, Duminica

Cum se prezinta situatia sentimentala in cazul cuplului "Vineri- Sambata"? Cand ti-e lumea mai draga, din nu stiu ce motiv pueril sau flecustet, se naste tensiunea dintre voi si la cea mai mica cearta in aer pluteste amenintarea cu despartirea. Refuzati cu incapatanare sa deschideti ochi si sa vedeti ceea ce este mai mult decat evident: nu sunteti compatibili!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri