16 Martie 2015 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Intr-o scrisoare cutremuratoare, o femeie isi marturiseste gandurile si sentimentele fata de barbatul care a violat-o:

Intr-o scrisoare zguduitoare publicata pe lettersillneversend.com si semnata anonim, o femeie isi marturiseste gandurile si sentimentele fata de barbatul care a violat-o:

Catre barbatul care m-a violat

A trecut aproape un an si jumatate de la noaptea din care mi-ai luat inocenta si m-ai pradat de ochelarii cu rame roz prin care vedeam lumea. Pentru mine este aproape uimitor cum a trecut asa putin timp si totusi a trecut atat de mult timp. Atat de mult s-a schimbat in atat de putin timp si totusi sunt detalii ingropate in memoria mea pe care nu cred ca vreo perioada de timp le poate sterge. Nu am sa-ti spun mai mult decat aceste doua lucruri:

a). Sper ca intr-o buna zi sa realizezi ce mi-ai facut. Poate ca ai fost pedepsit sever din cauza faptului ca am ales sa denunt actiunile tale, dar minciunile disperate din declaratia ta, precum si din declaratia celor pe care i-ai convins sa minta pentru tine au demonstrat ca nu iti recunosti actiunile tale ca fiind gresite. Ah, atat de foarte foarte gresite si inumane, si crude, si reci, si dure, chinuitor de agonizante si distructive. Nu le vezi. Insa sper ca intr-o zi sa o faci. Si intr-o zi sper ca inima te va durea cand va realiza ca acest corp in care trebuie sa locuiesti toata viata a putut comite asemenea barbarii fata de o alta fiinta umana. Sper ca esti acaparat de vina. Ma indoiesc, insa pot visa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

b). Sper ca intr-o zi sa realizezi ca te-am iertat. Da. Te iert. Dar faptul ca eu te iert este insignifiant si in fond inspre binele meu, nu al tau. Cu toate astea exista un om care te poate ierta si a carui iertare in inima ta ar putea face diferenta asa cum nu iti poti imagina. Poti fi iertat si cu adevarat ai nevoie sa fii iertat de un om tandru care te iubeste si si-a dat viata pentru tine ca sa te salveze din intunericul inimii tale. Sper sa iti gasesti salvarea in Iisus care a murit ca sa nu trebuiasca sa platim pretul pe care el l-a platit deja pentru intunericul nostru. Te iert pentru ceea ce mi-ai facut fiindca Iisus ma iarta continuu. Ma rog pentru tine si sper ca Dumnezeu raspunde rugaciunii mele, fiindca daca nu, i-ai facut rau fiicei sale intr-un mod absolut ingrozitor si o sa fie o judecata si pentru tine intr-un mod chiar si mai ingrozitor.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

In acest moment, sunt cu adevarat aproape de punctul in care pot spune ca m-am vindecat de ceea ce s-a intamplat. Schimbata? Da. Insa daramata? Nicio sansa. Asa ca da, asta este tot ceea ce am cu adevarat pentru tine.

Persoana care te iarta

Sursa: lettersillneversend.com

Foto homepage: Femeie trista, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri