Luna Plina in Fecioara 5 MARTIE 2015: FORTA EMOTIONALA DE CARE AVEM NEVOIE CA SA DEPASIM RANILE EMOTIONALE

Anul acesta, in data de 5 Martie 2015 avem Luna Plina in Fecioara care semnifica transformarea si un nou inceput pentru fiecare.

  • Soarele in Pesti si Luna Plina in Fecioara cheama energia feminina in vietile noastre, ajutandu-ne sa ne gasim curgerea lina, compasiunea si tandretea fata de ceilalti.

In astrologie, Luna este astrul ceresc care ne ajuta sa ne vindecam sufletul. Ea provoaca potecile neumblate ale subconstientului, pentru a scoate la lumina traume vechi ce nu le-am infruntat pana acum cu darzenie.

De aceea, in timp de Luna Plina, valurile emotionale tind sa se accentueze, sa se intensifice si sa arunce uneori cu lacrimi si multa agitatie interioara. Aceste incercari sunt insa oportunitati pe care le poti folosi pentru a aduce la suprafata rani vechi si pentru a te vindeca, spun astrologii. Este timpul cand trebuie sa te lasi influentata de lumina Lunii Pline.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Foto: Shutterstock.com; luna plina

Foto homepage: Shutterstock.com; luna plina

Luna Plina in Fecioara 5 MARTIE 2015: FORTA EMOTIONALA DE CARE AVEM NEVOIE CA SA DEPASIM RANILE EMOTIONALE

Schimbarea nu este intodeauna simpla si confortabila, dar este o constanta a vietii si trebuie sa invatam sa ne pastram echilibrul atunci cand se produc schimbari.

Cu Luna Plina in Fecioara reusim sa ne manifestam potentialul maxim, daca intelegem propriul comprtament fata de noi insine si fata de cei din jur. Daca reusim sa ne auto-constientizam. Potentialul maxim pe care il ofera Luna Plina din data de 5 Martie este acela de a ne concentra asupra vietii noastre interioare, identificand cu multa compasiune fata de noi insine, greselile pe care le-am facut fata de ceilalti. Este un moment cand trebuie sa invatam sa dam drumul ranilor trecutului si al prezentului, pentru a merge mai departe.

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Luna plina in Fecioara semnifica nevoia de ritm si ordine… Soarele in Pesti ne permite ajustarea si recapatarea increderii in Inteligenta Divina, pentru a indulci cararile grele. Fiind in pace si in acord cu aceasta curgere a vietii care isi are ritmul sau cu sus si jos, ajungem de fapt sa experimentam bucuria de a fi. Greselile devin acum niste daruri valoroase care ne ajuta sa invatam, sa crestem, sa evoluam.

Citeste mai departe: 5 MARTIE - Luna Plina in Fecioara: Semnificatii ascunse si Iluminare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri