Justice Schanfarber, consilier in relatii si probleme matrimoniale, ne dezvaluie DE CE

Un articol scris de Justice Schanfarber si aparut ulterior si in publicatia https://goodmenproject.com a facut inconjurul internetului, starnind numeroase comentarii. Justice Schanfarber este consilier in relatii si probleme matrimoniale. Iata un articol pe care vi-l recomandam si pe care fiecare partener implicat intr-o casnicie sau o relatie de dragoste ar trebui sa il citeasca:

Justice Schanfarber: De ce femeile ii parasesc pe barbatii pe care ii iubesc?

via https://goodmenproject.com/

Fiind un consilier in casnicii care a lucrat deopotriva cu barbati si femei in crize relationale, imi ajut clientii sa razbata din numeroase probleme ale casniciei. In timp ce multe situatii sunt complexe, exista un singur simplu si profund adevarat pe care barbatii trebuie sa il stie: femeile ii parasesc pe barbatii pe care ii iubesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Foto: Femeie increzatoare, Shutterstock

Da, se simt ingrozitor sa faca asta. Le sfasie inima din ele. Insa o fac. Isi aduna curajul si resursele si pleaca. Femeile parasesc barbati cu care au copii, case si vieti. Femeile pleaca pentru multe motive, insa exista un motiv anume care nu imi da pace, unul pe care vreau ca barbatii sa il inteleaga:

Femeile pleaca deoarece barbatul lor nu este prezent. Acesta lucreaza, joaca golf, pariaza, se uita la televizor, pescuieste… lista este lunga. Nu sunt barbati rai. Sunt barbati buni. Sunt tati buni. Isi sustin familia. Sunt draguti, placuti. Insa isi iau sotia de buna. Nu sunt prezenti.

Femeile care trec pragul cabinetului meu imi spun: “Cineva ar putea veni si sa ma cucereasca, chiar de sub nasul sotul meu.” Uneori, a realiza acest lucru le sperie. Alteori plang.

Barbati – nu spun ca acest lucru este bun sau rau. Va spun ceea ce vad. Puteti sa va enervati sau sa va simtiti pe cat de raniti si indignati vreti. Sotia voastra nu este proprietatea voastra. Nu iti datoreaza tie sufletul ei. L-ai castigat. Zi de zi, moment dupa moment. O castigi in primul rand cu prezenta ta, cu capacitatea ta de a fi. Trebuie sa simta acest lucru. Vrea sa vorbeasca cu tine despre ce conteaza pentru ea si sa simta ca o auzi. Nu ca dai din cap politicos. Nu pacificand. Si categoric nu jucand pe avocatul diavolului.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Vrea ca tu sa o simti pe ea. Nu vrea sex distrat, pe bajbaite sau rapid si eliberator. Vrea sa iti simta pasiunea. Tu iti simti pasiunea? Poti sa ii arati? Nu doar pasiunea ta pentru ea sau pentru sex; pasiunea ta pentru a fi in viata. O ai? Este cel mai atragator lucru pe care il posezi. Daca l-ai pierdut, de ce? Unde s-a dus? Descopera. Gaseste-l. Daca nu l-ai descoperit niciodata, traiesti numai datorita unui miracol.

Foto homepage: tristete, despartire via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri