2 Martie 2015 publicat în Lifestyle 143 share-uri

O relatie nu are nevoie doar de dragoste pentru a rezista!

Se spune ca dragostea invingre orice si trece peste toate impedimentele atata timp cat vorbim despre o dragoste adevarata si despre o dragoste impartasita de catre ambii parteneri. Se mai spune ca relatiile care rezista in timp se bazeaza pe dragoste si pe sentimentul de iubire indestructibil.

De fapt, se pare ca de cele mai multe ori dragsotea nu este suficienta. Dragostea nu este de ajuns. Dragostea nu este singurul liant ce tine alaturi doi parteneri. Dragostea nu invinge orice, si dragostea nu este totul.

foto: cuplu ciudat, Shutterstock

Dragostea nu rezolva problemele unei relatii - sunt alte lucruri care contribuie aici

Daca iubesti pe cineva nu inseamna ca este de ajuns astfel incat problemele sa dispara ca prin minune sau sa se rezolve de la sine atunci cand apar. Este nevoie de constientizare, este nevoie de comunicare, de intelegere si de bunatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Dragostea nu inseamna sa iti sacrifici propria persoana

Crezi ca merita ca intotdeauna sa te sacrfici pe tine pentru cel de langa tine? Si pana unde merge acest sacrifiu? Duraza o vesnicie? Asa trebuie sa fie mereu?

Sunt de acord ca sa uneori ne sacrificam propriile nevoi, propriile dorinte, timpul personal si multe alte lucruri pentru persoana de langa noi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te sacrifici cu totul si sa ridici un altar pentru partener. Pastraza o doza de egoism care cu siguranta va contribui la buna functionare a relatiei.

Dragostea nu inseamna intotdeauna compatibilitate perfecta

Atunci cand iubesti pe cineva te astepti ca persoana respectiva sa fie ceea ce ti-ai dorit si ceea ce ai asteptat de mult. Sa fie exact cum ti-ai imaginat si sa nu aiba nici cel mai mic defect ce te-ar putea deranja candva.

Aceste lucruri sunt foarte greu de dobandit, aproape imposibil de detectat la o persoana. Daca iubesti pe cineva nu inseamna ca persoana respectiva este exact ceea ce ai nevoie si nu inseamna ca este persoana alaturi de care trebuie sa iti traiesti toata viata.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri