23 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Chiar daca mai ai poate, momente de incertitudine si poate ca uneori esti trista fiindca „ai obosit sa astepti”, sa speri… Acestea sunt cateva semne care iti arata ca vei avea parte de ceva minunat in viata pentru ca……

1. Te porti cu maturitate

Sa te porti cu maturitate nu inseamna ca ai ajuns neaparat intr-un punct in care, poti bifa anumite trasaturi definitorii pentru o persoana de varsta ta, cum ar fi casatorita si cu copii, de ex. In nici un caz… Din contra, sa te porti cu maturitate inseamna sa FII responsabila pentru viata ta. In momentul cand iti asumi responsabilitatea pentru viata ta esti capabila sa reflectezi asupra trecutului si sa preiei fraiele vietii tale pentru viitor.

Foto: Shutterstock.com; iubire, plaja

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu, surpriza

2. Stii foarte clar ce iti doresti de la un partener

Unii oameni au o proiectie destul de cetoasa cu privire la ceea ce isi doresc de la un partener. Tu nu te gandesti doar: Imi doresc ca viitorul meu partener sa fie inteligent. Stii foarte clar in ce consta modul cum se manifesta aceasta inteligenta: „Imi doresc un partener care se preocupa in mod constant in legatura cu subiectele care il pasioneaza, care este deschis sa afle lucruri noi, care este auto-reflexiv si deschis fata de oameni si se manifesta in moduri creative si inspirationale.” – Este o astfel de definitie a inteligentei pe care cineva o poate proiecta. Stii ca exista astfel de oameni si stii ca odata definita, o vei gasi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

3. Esti egoista (intr-un mod pozitiv)

Ai invatat in sfarsit sa te iubesti si sa pui in fata propriile nevoi! Este un mit ca ar trebui sa ne plasam partenerul si nevoile sale deasupra a ceea ce avem noi nevoie din punct de vedere individual. Daca ajungi sa ai grija de toti cei din jurul tau si mai putin de tine insati, in final devii obosita, mofturoasa, te scurgi de energie. Asa ca indrazneste, fii un pic egoista – iubeste-te pe tine intai, ca sa le poti oferi cu naturalete, celor din jur

4. Te cunosti foarte bine

Stii ce iti face cel mai tare placere. Stii ce nu iti face placere. Persoanele auto-constiente sunt mult mai capabile sa identifice partenerul potrivit pentru a-si gasi fericirea intr-o relatie.

5. Nu cauti pe nimeni care sa te repare

Detii prioritati, ai proiecte si multe hobbiuri, fie ca iti place sa gatesti sau sa colectionezi ceva, sa mergi la cursuri de dans sau in calatorii, ai o viata care este A TA! Tu nu astepti sa fii salvata si nu astepti pe cineva care sa iti umple viata, pentru ca stii ca esti foarte ok.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

6. Nu incerci sa repari pe nimeni, la randul tau

Fiecare dintre noi avem un anume bagaj. Si este nemaipomenit atunci cand ajungi sa accepti pe celalalt exact asa cum este el. Abilitatea ta de a accepta un om asa, ca un intreg cu fascinatia si limitarile sale, te pune in postura de a atrage pe cineva cu adevarat valoros in viata. Pe cineva care ti se potriveste.

Foto: Shuttesrtock.com; cuplu

7. Esti disponibila din punct de vedere emotional si fizic

Ai creat un spatiu in viata ta pentru un partener de viata. Inseamna ca esti pregatita sa primesti si sa oferi dragoste. Oamenii care devin buni parteneri sunt chiar aceia care isi doresc acest lucru.

8. Stii sa asculti

Esti capabila sa asculti pe cineva, fara a interpreta povestea acelei persoane si poti sa ii oferi o perspectiva deschisa din exterior, daca aceasta persoana iti cere. Tu stii sa fii prezenta si atenta in interactiunile cu oamenii si de aceea ei iti cauta compania si de multe ori sfaturile. Aceasta atitudine creeaza si o buna relatie cu un partener.

Împreună în arte și simțiri PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

9. Comunici in mod productiv

Exista o mare diferenta intre a comunica si a comunica in mod prioductiv. Stii sa exprimi ceea ce iti doresti fara sa manifesti o atitudine pasiv – agresiva. Tu spui ceea ce iti doresti in loc de ceea ce nu iti doresti. E o diferenta intre: „Nu mai vreau sa mai petrec un Craciun cu mama ta isterica.” Si ”As prefera/mi-ar face placere sa mergem la ai mei anul acesta de Craciun.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri