11 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 191 share-uri

La fel de bine cum spunem vrajitoare, am putea spune Zeita, Preoteasa, Vindecatoare, Saman, Femeie Inteleapta, femeie care a inteles ca puterea feminina, libera, creatoare si vindecatoare a Pamantului se afla si in ea insasi…

Publicatia www.rebellesociety.com supune atentiei un concept vechi care, timp de ani si secole de-a randul a fost invaluit de mituri si legende – cel al vrajitoarelor, prezentandu-l dintr-o perspectiva noua, moderna si interesanta. La fel de bine cum spunem vrajitoare, am putea spune Zeita, Preoteasa, Vindecatoare, Saman, Femeie Inteleapta, femeie care a inteles ca puterea feminina, libera, creatoare si vindecatoare a Pamantului se afla si in ea insasi…

Un articol publicat pe www.rebellesociety.com ne dezvaluie 13 semne magice care iti pot arata daca esti o astfel de fiinta magica. Iti prezentam doar 8 dintre acestea, pe restul le poti descoperi AICI: www.rebellesociety.com.

8 semne care iti arata daca esti Vrajitoare

1. Puterile pamantului

Foto: natura, femeie frumoasa via Shutterstock

O vrajitoare este o femeie a pamantului, puterile femeii sunt aceleasi cu ale pamantului. Prin urmare, mosteneste puterile naturale ale pamantului de a da nastere, de a ne transforma, de a vindeca, de a renaste. O vrajitoare, se arata pe rebellesociety.com, isi gaseste raspunsurile in viata prin patternurile Mamei Natura. Intelepciunea pamantului este si intelepciunea sa, iar corpul si viata sa se aliniaza la anotimpurile naturii. Spre exemplu, s-ar putea sa dispui de potential creator maxim vara, sa renasti primavara, sa renunti la ceea ce nu este in folosul tau toamna, sa meditezi iarna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

2. Intelepciunea

Daca esti o astfel de fiinta magica, atunci oamenii se simt atrasi de focul tau interior si de intelepciunea ta innascuta si vindecatoare. Oamenii simt imboldul de a sta langa tine si de a discuta cate in luna si in stele despre viata si despre toata furia, durerea, dragostea si minunea pe care le presupune aceasta. Atunci cand pleaca de langa tine, ei isi simt inimile pline de speranta.

3. Natura

Foto: Concept natura, primavara via Shutterstock

Traiesti langa padure sau in padure sau langa o apa – sau dc nu, tanjesti sa traiesti? Vrajitoarele sunt interconectate cu Natura. Fiindca in natura se simt cel mai acasa, tanjesc sa fie cat mai aproape de frumusetea si puterea sa naturala.

4. Intelegi natura animala.

Animalele se simt atrase de tine in mod natural si tu, deopotriva, le iubesti atat de mult incat empatizezi si plangi alaturi de toate creaturile planetei. Le stii in mod natural totemurile, iar intuitia si intelepciunea ta sporesc de fiecare data cand acestea apar in viata ta. Vrajitoarele si animalele sunt atat de bine integrate si interconectate cu natura incat vorbesc un limbaj energetic similar si se recunosc reciproc.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

6. Luna.

Foto: Meditatie luna, Shutterstock

Vrajitoarele se simt atrase si sensibilizate de energia lunii, aliniindu-si ritmul vietii la fazele lunii. “Incepi spre exemplu proiecte noi sau te angajezi in relatii noi cand luna in crestere? Duci lucrurile catre apogeu cand esti in preajma lunii pline? Ai tendinta de a incheia relatii sau de a pune punct unor anumite patternuri atunci cand luna este in descrestere? Cand este luna noua si intuneric afara, iti place sa faci planuri noi si sa meditezi asupra potentialului, posibilitatilor si necunoscutului?

7. Vindecarea.

Vrajitoarele sunt atrase de arta vindecarii si au tendinta de a cauta remedii naturale si energetice atat pentru ele, cat si pentru a le darui celorlalti. Fiind in acord cu pamantul, vrajitoarele sunt vindecatori naturali. Ti s-a intamplat sa atingi pe cineva cu mana si a doua zi persoana respectiva sa se simta fizic si energetic mai bine? Oamenii se simt bine in preajma vrajitoarelor si de multe ori acestea au abilitati vindecatoare innascute pe care si le dezvolta de-a lungul timpului.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

8. Amintiri dintr-o viata anterioara

Ai amintiri dureroare din vietile anterioare sau in memorie iti revin imagini in care esti alungata sau renegata – doar pentru ca dispuneai de un alt tip de “cunoastere” si pentru ca nu te supuneai normelor? Iti este frica ca nu cumva sa fii diferit, sa nu te conformezi, sa iubesti pe cel pe care vrei sa il iubesti, sa spui adevarul pe care trebuia sa il spui? Vrajitoarele au o karma anterioara pe care trebuie sa o vindece: este timpul sa nu se mai teama de a fi ceea ce sunt si sa traiasca exprimandu-si posibilitatile.

Sursa: www.rebellesociety.com. Tot aici poti citi articolul integral.

Foto homepage: magie, fantezie @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri