6 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 81 share-uri

O interesanta povestioara zen care ne invata despre puterea contextului si a circumstantelor!

A fost odata un fermier batran care se ocupa de multi ani de cultivarea pamanturilor sale. Intr-o buna zi, calul sau a fugit. Cand au auzit vestea, vecinii sai au venit sa il viziteze. “Ce ghinion”, au spus compatimitor vecinii.

“Poate”, a raspuns fermierul.

A doua zi dimineata, calul s-a intors, aducand cu el alti trei cai salbatici. “Ce minunat”, au exclamat vecinii.

“Poate”, a raspuns batranul.

Ziua urmatoare, fiul sau a incercat sa calareasca unul din caii neimblanzati. A fost aruncat de pe cal si si-a rupt piciorul. Vecinii au venit iarasi sa isi arate compatimirea fata de nenorocirea lui.

“Poate”, a raspuns fermierul.

Ziua urmatoare, reprezentantii armatei acelor timpuri au venit in sat cu scopul de a recruta tineri pentru armata. Vazand ca piciorul fiului fermierului era rupt, l-au trecut cu vederea si nu l-au mai luat in armata. Vecinii l-au felicitat pe fermier pentru cat de bine au iesit lucrurile pana la urma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

“Poate”, a spus fermierul.

Autor: Anonim

Foto homepage: camp, fermier via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri