5 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Invata de la Alina Neagu, expert Garbo, cum sa te ajuti atunci cand te afli intr-un "blocaj energetic":

● Un exercitiu pentru a "dezamorsa" conflictele

De curand, am descoperit o metoda eficienta de a "dezamorsa" conflictele. Este un exercitiu de meditatie, ca tot am vorbit despre acest lucru. Imaginati-va o scena. Apoi, proiectati pe scena personajul pe care nu-l agreati si care genereaza tensiuni in viata voastraa. Imaginati-va ca este fericit, ca zambeste cu toata inimia si ca va face cu mana. Concentrati-va cateva momente pe aceasta scena. Apoi schimbati imaginea. Dumneavoastra pe scena si el in sala. Repetati figura, fiind deopotriva fericit si facandu-i cu mana. Deschideti ochiii si respirati adanc. Veti constata ca tensiunea, daca nu s-a stins, s-a diminuat, in mare masura.

● Problemele duc in mod indirect la evolutie spirituala

Uneori, daca nu ne invadeaza total viata, problemele pot duce in mod indirect la evolutie spirituala, in sensul dobandirii intelepciunii si compasiunii pentru altii. Acest lucru se poate intampla daca ne aducem aminte ca viata este un amestec de circumstante, atat bune cat si rele si ca exista multi altii care se confrunta cu situatii similare, poate mult mai complexe decat ale noastre.
 

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri