5 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Invata de la Alina Neagu, expert Garbo, cum sa te ajuti atunci cand te afli intr-un "blocaj energetic":

de Alina Albert, expert Garbo

Revista Normal despre paranormal

____________________________

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama ''blocaj energetic''. Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Iata o sursa de inspiratie:

● Accepta trecutul

Toti facem greseli. Dar felul in care oamenii gestioneaza aceste greseli ii diferentiaza. Daca te simti absorbit de emotii distructive– regrete, vinovatie, furie – cu privire la greselile din trecutul tau, probabil ca nu le-ai gestionat in modul cel mai fericit. Intr-adevar, ai nevoie sa-ti recunosti si sa-ti accepti trecutul pentru ca acest lucru te ajuta sa mergi mai departe. De fapt, ai nevoie sa inveti din trecut si sa te ridici deasupra lui; acceptandu-l, poti merge mai departe. Oamenii care gasesc drumul spre fericire nu au regrete, ei stiu ca din greseli au invatat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

● Practica meditatia sau rugaciunea

Foto: Meditatie, protectie energie via Shutterstock

In timpul meditatiei sau rugaciunii, mintea ta da shutdown gandurilor distructive, chiar si pentru scurta durata. Functioneaza ca un filtru impotriva gandurilor toxice. O minte limpede atrage solutii inspirate oricaror probleme. Mutandu-te la un nivel superior de constiinta, iti vei asuma in mod natural o viziune optimista asupra vietii.

● Viitorul este acum!

Multi oameni isi pierd cantitati considerabile de energie investind in sperantele privind viitorul. Din pacate, proiectiile care nu sunt dublate de actiune sunt complet sterile. Cu ce te ajuta sa visezi la un job minunat, daca nu intreprinzi nimic in acest sens?! Viitorul nu pica singur din cer, esti cea sau cel care participa activ la faurirea lui.

● Foloseste cuvinte pozitive

Cuvintele sunt incarcate energetic si au darul de a ne ajuta sau de a ne bloca energia vitala. Observati vibratia oamenilor care injura, blesteama sau folosesc cuvinte distructive. Asa-i ca nu va place?! Mai mult decat atat, total distructivi sunt oamenii care se vaita mereu, care folosesc fraze de genul "eu n-am noroc", "eu nu pot", etc. Incercati sa inlocuiti astfel de cuvinte cu o constructie verbala care sa va sustina. De exemplu, cand ma lovesc de cuvinte distructive, scap de ele repetand de trei ori, in gand "sunt iubire".Rostind aceste doua cuvinte, tensiunea acumulata dispare instantaneu.

Foto homepage: Chakra, vindecare @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri