4 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Suflet pereche sau partener de viata? Descopera care sunt cele 10 elemente ale unui suflet pereche in viziunea lui Carmen Harra!

“Sufletul tau pereche te face sa te simti cu desavarsire intreg, vindecat si intact, ca si cum nicio piesa nu lipseste din puzzle.” (Carmen Harra)

Suflet pereche sau partener de viata? Intr-un articolul publicat recent pe www.huffingtonpost.com si care a fost preluat pe multe site-uri din afara, devenind viral, Carmen Harra ne prezinta care sunt cele 10 element ale unui suflet pereche:

Suflet pereche sau partener de viata? Cele 10 ELEMENTE ale unui SUFLET PERECHE in viziunea lui Carmen Harra

via www.huffingtonpost.com

1. Este ceva in interiorul tau.

Foto: Suflete pereche, Shutterstock

Este dificil sa incerci sa descrii modul in care te face sa te simti sufletul pereche. Este un sentiment persistent, profund si lent pe care niciun cuvant nu il poate cuprinde.

2. Flashback-uri.

Daca partenerul tau este sufletul tau pereche, exista posibilitatea ca el sa fi fost prezent si in vietile tale anterioare. Sufletele pereche aleg adesea sa se intoarca impreuna in timpul aceleiasi vieti si sa se caute unul pe altul in lumea aceasta mare. De aceea, s-ar putea sa experimentezi brusc flaskback-uri cu sufletul tau pereche. S-ar putea chiar sa simti o senzatie ciudata de deja vu, ca si cum momentul a avut deja loc, poate acum mult timp, poate in circumstante diferite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

3. Pur si simplu va intelegeti unul pe altul.

Ai intalnit vreodata doua persoane care isi termina unul altuia propozitiile? Unii oameni considera ca acest lucru se datoreaza faptului ca cei doi au petrecut mult timp impreuna, insa eu o numesc o conexiune dintre doua suflete pereche. Este posibil sa experimentezi acest lucru cu prietena ta cea mai buna sau cu mama ta, insa poate fi un semn ca ti-ai intalnit sufletul pereche atunci cand il traiesti cu partenerul tau.

4. Te indragostesti de defectele lui.

Nicio relatie nu este perfecta si chiar si relatia dintre sufletele pereche trece prin suisuri si coborasuri. Cu toate astea, aceasta legatura profunda va fi mult mai greu de rupt. Sufletetelor pereche le este mult mai usor sa accepte imperfectiunile celuilalt si chiar sa invete sa le iubeasca. Daca va iubiti unul pe celalalt asa cum sunteti, acceptandu-va deopotriva atat calitatile, cat si defectele, exista o posibilitate mai mare ca cel iubit sa va fie sufletul pereche.

Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

5. Este intens.

Relatia cu sufletul tau pereche poate fi mai intensa decat o relatie normala, atat in sensul bun al cuvantului, cat si in sensul negativ. Ceea ce este insa cel mai important este faptul ca, desi au loc momente sau episoade negative, cei doi sunt concentrati asupra rezolvarii problemei, putand vedea dincolo de momentul neplacut.

Foto homepage: Dragoste, unitate via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri