"Poate ca plangi pe masura ce citesti aceste cuvinte. Poate ca te gandesti ca am sa iti dau eu lectii despre cum sa te porti cu noul tau iubit. Poate te gandesti ca am sa iti trasez niste reguli despre cum sa te porti cu copiii mei…"

Aceasta scrisoare a starnit valuri in presa de life-style internationala, fiindca prezinta o perspectiva cu totul si cu totul noua asupra relatiilor de iubire moderne. Ce parere aveti?

SCRISOARE DESCHISA pentru actuala prietena a FOSTULUI meu sot!

Poate ca plangi pe masura ce citesti aceste cuvinte. Poate ca te gandesti ca am sa iti dau eu lectii despre cum sa te porti cu noul tau iubit. Poate te gandesti ca am sa iti trasez niste reguli despre cum sa te porti cu copiii mei.

Dar nu despre aceasta este vorba in aceasta scrisoare. As vrea sa iti urez bun-venit.

Sa iti urez bun-venit in aceasta dinamica ce este denumita „familia moderna”. Sa iti urez bun-venit in felul cum legam aceasta viata si aceasta relatie. Da, am spus relatie, dar nu dupa definitia ei standard.
Copiii ne tin in aceasta relatie, cam asa cum serviciul tau te tine intr-o legatura cu seful tau. Daca succesul este tinta, fie ca in munca sau ca parinte, atunci relatia celor care se straduiesc in aceasta privinta este importanta. Nu am sa umplu aceasta scrisoare cu sfaturile mele despre cum sa te porti cu un barbat pe care il cunosc de cand aveam 20 de ani. Nu am sa iti dezvalui nimic personal in legatura cu el; orice el vrea sa iti impartaseasca, se petrece intre voi doi. Nu am sa iti spun de ce intre noi lucrurile nu au mai mers. Tot ceea ce vreau sa iti spun pe acest subiect este ceea ce am spus tuturor: "Este un barbat extraordinar – dar pentru altcineva."

Poate ca aceasta suna ciudat, dar chiar ma bucur pentru tine. Baietii mei vor vedea o latura a tatalor lor pe care nu au mai vazut-o niciodata. Vor vedea acea fericire a tatalui si stralucirea aceea care iti da speranta. Il vor auzi razand si vorbind cu un nou sarm in voce. Si pentru ca il iubesc si il admira, toate acestea ii vor face si pe ei mai fericiti.

Vreau sa iti spun ca este important sa fii in preajma lor. Te rog, nu te simti niciodata amenintata, intimidata sau exclusa, daca esti cumva in preajma mea si a copiilor. Ca si tine si noi cautam noutatea aparitiei tale in viata noastra. Ca toti oamenii, ai si tu micile tale imperfectiuni si ezitari, dar nu vrem sa te schimbi. Sper sa nu simti vreodata ca nu imi vei putea vorbi mie, sau copiilor. Spune tot ce simti sau nu spune nimic. Vreau sa fii tu!

Citeste mai departe aceasta scrisoare >>>>

Foto homepage: Shutterstock.com; scrisoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri