2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8!

Conform numerologiei, 2015 este un an universal 8. Ce inseamna acest lucru pe plan numerologic? Ce fel de energie aduce cu sine noul an si cum sa o folosim inspre beneficiul nostru? 2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8. Afla cum poti face acest lucru citind articolul de mai jos:

2015 – An Universal 8 cu vibratie puternica

Foto: 2015, Viitor via Shutterstock

Spre deosebire de 2014, un an mai introspectiv, cu tendinta de a ne aduce mai aproape de esenta divina, 2015 se doreste a fi un an al manifestarii, un an prin care se va dori restabilirea echilibrului. Indiferent ca ne referim la planul economic, la cel religios, academic sau social etc, acolo unde este cazul, 2015 ne cere sa facem apel la echilibru si la intelegerea intre oameni. Nu va fi usor, ba chiar va fi solicitant si provocator, caci numarul 8 are tendinta de a amplifica totul, iar vibratiile unui numar universal 8 nu sunt intotdeauna vibratii care incurajeaza intelegerea, dragostea sau pacea. In cazurile extreme, el poate aduce cu sine agresivitate, manie, dorinta de razbunare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Dar energia puternica a anului va merge si mai departe si va cauta echilibrul, egalitatea si dreptatea si in alte arii. Egalitatea de gen, lupta impotriva rasismului si a terorismului se vor intensifica, discursurile moderatiilor fiind mai vehemente si condamnand extremismul religios. 2015 va fi un an al economiei extreme, Saturn, planeta manifestarii, a karmei si a limitarilor, fiind si ea asociata cu numarul 8. Dezordinea va afecta economia mai multor state ale lumii, framantarile fiind vizibile si la nivelul justitiei. Tarile stabile din mai toate punctele de vedere vor fi cele echilibrate social, cu o clasa de mijloc bine definita, cu un nivel de coruptie minim si cu un nivel mai ridicat de toleranta (precum statele europene vestice.)

Cum sa profiti de Energia lui 8: Actioneaza si construieste-ti destinul!

Fiind un an universal 8 (2+0+1+5=8), 2015 dispune de o energie vibrationala puternica, putand fi deopotriva un an al marilor castigaturi sau un an al marilor pierderi, in functie de cum stim sa jucam cartile pe care le avem in mana. Suntem invitati sa nu renuntam si re reconsideram relatia cu noi insine, cu scopul vietii noastre, cu energia noastra, ba chiar cu propriul organism. Cea mai buna modalitate de a folosi energia numarului 8 in mod benefic este aceea de a-ti cultiva puterea interioara. Exprima-te autentic si nu ezita sa fii sincer, creativ si direct in general, dar mai ales atunci cand vine vorba de ceea ce iti doresti. 2015 este anul perfect pentru a evolua la nivel personal si a te dezvolta chiar si la nivel de bani, putere, autoritate.

Foto homepage: An, 2015 @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri