Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Te simti prizonier in ceea ce se numeste "blocaj energetic?" Afla de la expertul Garbo, Alina Neagu, cum sa te deblochezi energetic:

de Alina Albert, expert Garbo

Revista Normal despre paranormal

____________________________

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie?

Este foarte posibil ca te afli in ceea ce se cheama ''blocaj energetic''

Foto: Energie, Shutterstock

Dintre toate metodele incercate, cea care a functionat bine si rapid (in cazul meu si nu numai) are la baza RUGACIUNEA. Fara a-mi asuma sarcina unui preot, imi permit sa va recomand o reteta pentru atunci cand sufletul va este bolnav.

Chiar daca, de-a lungul timpului, preotii au fost singurii tamaduitori ai sufletelor incercate, epoca moderna aduce, ajutorul stiintific, respectiv psihologul si parapsihologul.

Cum ne ajutam atunci cand suntem in blocaj energetic?

- reteta pentru 6 saptamani -

  1. Reducem consumul de carne. Consumul de carne scade considerabil vibratia energetica a organismului (preotii recomanda postul si acest lucru nu este intamplator).
  2.  Inainte de a cauta in afara ''vinovati'' pentru ceea ce ni se intampla, e bine sa ne scoatem ''barna '' =din ochii nostri. Incercati sa raspundeti la intrebari simple: "care-i sensul existentei mele?'' Cineva mi-a raspuns... ''vreau sa gasesc liniste!'' Oare asa sa fie? Noi, oamenii, am venit pe pamant in cautarea unui confort fizic si psihic!? Nu e putin egoist din partea noastra sa gandim asa? Il gasim si suntem impliniti!? Sau misterul vietii este ceva mai complex?
  3. Inchipuiti-va ca, daca fiecare om ar veni pe lume avand ca scop sa aduca pe lume o fiinta mai iubitoare decat el insusi, intr-o zi lumea ar fi mai buna... dar asta e o utopie desigur...una extrem de frumoasa. Altii au alte lectii de iubire, cel putin la fel de frumoase - sa-ti dedici viata stiintei, artei, muzicii, avand ca unic scop bucuria si binele aproapelui tau (si al tau insuti, fireste). Este extraordinar- avem nenumarate exemple in istorie.
  4. Ne impacam cu noi insine si cu aproapele nostru. ''Aproapele'' include: stramosii nostri, familia, rudele, prietenii, binefacatorii, cei fata de care am gresit, cei care au gresit fata de noi etc. Nu ne putem gasi echilibrul energetic daca, de exemplu, nu vorbim de ani de zile cu mama sau cu fratele nostru.
  5. Inainte sa-i cerem ceva lui Dumnezeu, ii multumim pentru ceea ce ne-a dat.
  6. Cererea noastra sau binele nostru nu trebuie sa lezeze binele celorlalti (ex: Nu ne putem ruga să se imbolnaveasca seful, ca sa avem o zi mai relaxata:)).
  7. Credem mai mult si ne temem mai putin
  8. Nu uitam sa ne iubim pe noi insine; Dumnezeu spune sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti! ATENTIE! Nici mai mult, nici mai putin!

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Caria dentară – ce este și cum se tratează

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal

Foto homepage: Concept fragilitate umana, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri