30 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Inspira-te din lista noastra speciala cu urari de Anul Nou!

Noaptea de cumpana dintre ani este momentul ideal in care sa ne luam adio de la anul care a trecut si le transmitem tuturor celor pe care ii dorim aproape si in viitor, urarile noastre minunate din suflet, pentru a le aduce zambete, bucurie si speranta.

Urari de Anul Nou pentru cei dragi

1. Fie ca zilele tale in anul ce vine sa fie la fel de stralucitoare ca un diamant, prietenii tai la fel de buni ca aurul, iarba din curtea ta la fel de verde ca smaraldul, iar sufletul tau la fel de pur ca o perla.

2. In Noul An iti doresc sa faci fata provocarilor cu incredere si curaj, sa raspandesti dragoste si afectiune si sa fii mult mai aproape de o viata asa cum iti doresti! Un An Nou Fericit!

3. Fie ca Anul Nou sa iti trezeasca o fericire imensa in suflet, iar sunetul focurilor de artificii sa iti cante in urechi victoria! An Nou Fericit!

4. Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus. La Multi Ani!!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

5. Asa cum se sfarseste acest an, la fel iti doresc sa se termine si toate problemele, dificultatile si durerile tale, iar 2015 sa iti aduca succes pe toate planurile. Sarbatoare frumoasa!

6. Iti doresc toate cele bune in Noul An. Sa incepi perfect cu luna Ianuarie, sa ai parte de multa iubire in Februarie, sa fii inconjurat de fericire si pace in Martie, sa nu ai nicio grija in Aprilie, sa ai succes in Mai, sa zambesti din Iunie pana in Noiembrie si sa fii implinit in Decembrie. La Multi Ani!

7. Anul Nou a sosit asa ca adu bauturile, mancarea, veselia si sa facem din noaptea aceasta o petrecere de neuitat! La Multi Ani!!

8. Iti doresc sa privesti catre Noul An fara nimic care sa te traga inapoi si fara niciun regret, astfel incat atunci cand vei ajunge acolo unde iti doresti, sa poti privi in urma doar cu melancolie, zambet si amintiri dragi. An Nou Fericit!

9. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

10. Cand noul an va incepe cu artificii colorate, iti doresc sa patrunda in mintea si sufletul tau doar ganduri frumoase si imagini ale unui viitor asa cum ti-l doresti! La Multi Ani!


Foto: ornamente, Shutterstock

11. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul Nou orice vis se poate transforma in realitate si sper din suflet ca acest lucru sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

12. Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, pentru fiecare vis indeplinit, pentru fiecare sarut ce-ti va incalzi inima…eu iti spun La Multi Ani si un An Nou plin de surprize si momente frumoase!

13. Timpul este ca o apa curgatoare si, exact ca ea, nici timpul nu trece de doua ori la fel prin fata ochilor tai, iar anumite momente nu se mai intorc. Asa ca pretuieste fiecare minut pe care viata ti-l ofera si invata sa te bucuri de tot ce ai! An Nou Minunat!

14. Fie ca anul ce urmeaza sa te faca sa iti descoperi tot potentialul si toate abilitatile de care nu te credeai capabil si sa le transformi in clipe de neuitat, care sa iti aduca noroc, fericire, bani si dragoste. La Multi Ani!!

15. Iti doresc ca anul ce vine sa nu fie o repetare a vechilor obiceiuri, sa te reinventezi si sa te imbarci intr-o calatorie plina de emotie si aventura, iar la caaptul ei sa te gasesti pe tine asa cum ti-ai dorit mereu sa fii! La Multi Ani!

16. Iti doresc atatea clipe de fericire cati fulgi de nea intr-o iarna ca in basme. Un An Nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima!

17. Iti doresc de 2015 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de clipe frumoase. La Multi Ani!

18. Lasa necazurile, durerile si tristetea in spate si sa intampinam Anul Nou cu zambet, speranta si voie buna! An Nou Fericit!

19. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. Anul care a venit sa te ajute sa descoperi magia unei vieti implinite! La Multi Ani!

20. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La Multi Ani 2015!
5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri