A te semna inseamna a te individualiza folosindu-te de cuvintele care iti sunt cele mai dragi si familiare. Semnaturile, spun expertii in grafologie, ne reprezinta mai mult decat ne dam seama. In ele sta scrisa adevarata personalitate a unui om. In cazul in care iti doresti sa descoperi cat mai multe despre tine, am realizat pentru tine un mic rezumat cu cele mai importante semnificatii ascunse in semnatura de mana.

Pe vremea cand eram copil, semnaturile imi starneau un interes deosebit. Unele imi displaceau, pe altele le gaseam pur si simplu fascinante, insa intru scopul reproducerii mai tuturor semnaturilor puneam mult timp si suflet. De ce? Era un hobby de copil, o maniera de a da savoare lungilor ore de scoala. Doream sa ma inspir caci inca nu-mi formasem o semnatura proprie. Acum, ca toti cunoscutii mei, am o semnatura. Este unica. Imi apartine doar mie. Reusesc sa ma indiviualizez si ma fac cunoscut folosindu-ma de un cuvant drag si familiar: numele. Acum, semnatura mea este usor incondeiata, deloc sofisticata, un scris cu litere copilaresti, fara inflorituri artistice si fara caracterele pretioase ale fostelor mele imitatii. Si tot mie imi apartine.

Semnatura, un semn unic, comun tuturor persoanelor

Desi semnaturile par identice, fii sigur ca nu vei semna niciodata de doua ori la fel chiar daca o faci in acelasi interval de timp. Desi greu de sesizat de un ochi necunoscator, diferentele exista. Semnatura este singurul lucru universal valabil care iti confirma identitatea. Semnatura poate fi modificata de multe ori si in multe feluri de-a lungul unei vieti de om. O semnatura poate contine prenumele, numele de familie, abrevieri sau semne de punctuatie care se pot schimba odata cu inaintarea in varsta, cu schimbarea statutului civil sau a celui social.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Daca vrei sa vezi cum este un om in interior, iti poti da seama studiindu-i cu atentie semnatura, spune o vorba inteleapta din popor. In plus, semnaturile, spun expertii in grafologie, ne reprezinta mai mult decat ne dam seama. In ele sta scrisa adevarata personalitate a unui om. In cazul in care iti doresti sa descoperi cat mai multe despre caracterul tau, am realizat pentru tine un rezumat cu cele mai importante semnificatii ascunse in semnatura.

Nume sau prenume in semnatura?

Grafologii sunt de parere ca intr-o semnatura, numele de familie reprezinta felul in care o persoana este perceputa in societate, in timp ce prenumele se refera mai mult la individualitatea acelei persoane. O semnatura poate fi alcatuita din nume, din prenume, cat si din imbinarea celor doua. Evidentierea prenumelui intr-o semnatura poate trada nevoia de a atrage atentia asupra propriei persoane sau dorinta de recunoastere a meritelor personale.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri