O femeie de succes este in primul rand o femeie in adevaratul sens al cuvantului, o femeie care se iubeste si se apreciaza pentru ceea ce este ea cu adevarat, Diane von Furstenberg ne ofera cateva sfaturi utile in lunga bataile a vietii.

Una dintre cele mai cunoscute femei din moda internationala, Diane von Furstenberg, nascuta cu numele de Diane Simone Michelle Halfin, este un designer consacrat, o femeie de succes, o personalitate ce constituie un model de urmat pentru orice femeie.

Numele de von Furstenberg l-a dobandit in urma mariajului cu Printul Egon de Furstenberg, mariaj ce nu a rezistat foarte mult, dar Diane a decis sa pastreze numele, fiind insa obligata sa renunte la titlul de printesa.

foto: Diane von Forstenberg, Shutterstock

La varsta de 67 de ani, Diane ofera tuturor femeilor, sfaturile pe care ar fi vrut sa le fi auzit chiar ea, atunci cand a avut nevoie, insa nimeni nu era acolo sa i le ofere.

"Caracterul. Inteligenta. Puterea. Stilul. Toate acestea inseamna frumusete." - Diane von Furstenberg

Frumusetea nu este despre aspectul fizic, frumusetea nu este despre haine, nu este despre cat de bine arati. Frumusetea este despre cum te simti, ce transmiti, cine esti, cum esti, ce faci si ce vrei sa faci.
Frumusetea este tot ceea ce esti tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri