Sex la prima intalnire? Parca nu ai spune "nu" din strafundul plamanilor, cu tot curajul, ardoarea si convingerea care te caracterizeaza de obicei. Si totusi o faci. Nu ai vrea sa ratezi din prima ceea ce prezinta toate simptomele unei relatii in toata regula. Chiar daca foc si incrancenare exista slava domnului, inca nu stii cum este, cine este, ce doreste, ce idei nedemne despre tine ar prinde contur in mintea lui. Bun!.. Rasufla usurata. Amani pentru a doua intalnire.Sex a doua intalnire? Hamm... inca nu a disparut de tot stanjeneala dintre voi, sunt unele retineri peste chiar nu se poate trece.

Sex la prima intalnire? Parca nu ai spune “nu” din strafundul plamanilor, cu tot curajul, ardoarea si convingerea care te caracterizeaza de obicei. Si totusi o faci. Nu de la prima intalnire caci nu ai vrea sa ratezi din prima ceea ce prezinta toate simptomele unei relatii in toata regula. Chiar daca foc si incrancenare exista slava domnului, inca nu stii cum este, cine este El cu adevarat, ce doreste, ce idei nedemne despre tine ar prinde contur in mintea lui daca ai accepta de la prima intalnire. Bun!.. Rasufla usurata. Amani atunci pentru a doua intalnire.

Sex a doua intalnire? Hamm... inca nu a disparut de tot stanjeneala dintre voi, sunt unele retineri peste chiar nu se poate trece. Sa o lasati pentru a treia intalnire? Da.... Cel mai bine. La a treia intalnire a fost si prima noapte de dragoste cu el si a fost fila rupta din poveste. O noapte minunata! Cum ai putut atunci sa-ti refuzi din start o astfel de fericire?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Prin urmare, sa nu ne intrebam la a cata intalnire este bine sa faci sex? Sunt sigura ca ne-am adresat intrebarea in repetate randuri. Si cititoarele noastre la fel, pe forumul garbo. Cel care a deschis topicul pe forum a fost FUMATORUL SEXY: “Cum e cu sexul la prima intalnire? Personal nu cred ca atunci cand chimia intre 2 persoane functioneaza ar mai trebui pierdut timpul. De ce sa amanam fericirea?”

“Sex la prima intalnire? Nu este prea indicat, trebuie sa il cunosti un pic si dupa. Sex la prima intalnire suna ca o descarcare. Trebuie sa tragi un pic de timp sa-l faci sa te doreasca”, este de parere babynelly.

O alta cititoare ne-a impartasit experienta ei: “e frumos.. s-a intamplat dupa discutii interminabile fara a ne vedea absolut deloc.. la prima intalnire parca ne cunosteam de o vesnicie.. si finalitatea a fost o teribila partida de amor.. e poate cel mai frumos lucru care se poate intampla atunci cand doi oameni simt vibratiile celuilalt..parca nespus.. parca purtati de ceva peste puterea noastra de a ne impotrivi..exista..se poate .. fara vulgaritate.. e frumos”.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri