19 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Angela Kukhahn, instructor de yoga, ne dezvaluie care sunt in opinia sa regulile de aur pentru a trai frumos si echilibrat:

In urma unui accident de masina care a provocat-o sa se reinventeze si sa isi reevalueze abilitatile si posibilitatile, Angela Kukhahn a devenit instructor de yoga. Intr-un articol publicat pe yoganonymous.com, Angela isi expune cele 15 reguli personale ale vietii. Iata care sunt in opinia expertului yoga 10 din cele 15 reguli de aur pe care, daca le-am urma, am putea trai cu totii frumos si echilibrat.

10 reguli dupa care sa traiesti in viziunea unui instructor de yoga

  1. Spune pe cat de des posibil “te iubesc” celor la care tii.
  2. Accepta ca esti imperfect. Toata lumea este. Admite cand gresesti, invata din greselile tale, cere-ti scuze si mergi mai departe.
  3. Nu arde podurile in urma ta, nu stii niciodata cand va trebui sa faci o plimbare inapoi pe drumul pe care ai venit.
  4. Iarta-i pe ceilalti ca sa fii iertat. Ura impotriva celorlalti nu este decat o ura deghizata impotriva propriei persoane.
  5. Fa din cuvantul tau garantia ta. Daca nu onorezi ceea ce spui, nici altcineva nu o va face.
  6. Nu face pe martirul fiindca nu esti. Fiecare are o cruce de dus asa ca du-o pe a ta cu un zambet. Poti chiar inspira pe altcineva sa faca la fel.
  7. Fii fericit! Daca a gasi bucurie nu este iluminare, cel putin este destul de aproape de aceasta.
  8. Iubeste. Iubeste pana doare, iubeste pana ti se frange inima si apoi fa-o din nou. Iubeste neconditionat, iubeste nebuneste, iubeste fiindca dragostea este tot ceea ce este. Daca dragostea nu este sensul vietii, atunci nu stiu ce este. Iubeste!
  9. Nu asculta criticile. Sa crezi in tine insuti. Fii cel mai mare suporter al tau! Doar fiindca ceva nu a fost facut, nu inseamna ca nu poate fi facut.
  10. Aminteste-ti sa spui “multumesc”! Recunostinta este buna pentru tine! Cand iti celebrezi binecuvantarile, iti amplifici bucuria pe care o iei de la viata.

Sursa: https://yoganonymous.com

Foto int: Drum, viata via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Foto homepage: Echilibru, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri