O povestioara extraordinara despre puterea unui gest si despre cum lucrurile mici pot face diferenta in viata unui om!

Aceasta povestioara inspirationala si mai mult decat simpatica face inconjurul internetului, invatandu-ne puterea unui simplu gest si invitandu-ne sa fim mai buni. Este o povestioara simpla, dar cu un mesaj profund, aratandu-ne ca uneori lucrurile si gesturile mici sunt cele care fac diferenta.

Pranz cu Dumnezeu. Lucrurile mici fac diferenta

Era odata un baietel care voia sa-l intalnesca pe Dumnezeu. Stia ca pana acolo unde locuieste Dumnezeu este un drum lung asa ca si-a indesat in geamantanul sau de calatorie mai multe dintre prajiturelele sale preferate si 6 sticle de apa si si-a inceput calatoria.

Foto: Baiat, calatorie @Shutterstock

Cand a ajuns la o distanta de trei blocuri de locul din care a plecat, a intalnit o femeia batrana. Statea in parc pe o banca, cu privirea atintita asupra catorva porumbei. Baiatul s-a asezat langa ea si si-a deschis valiza. Tocmai vroia sa ia o inghitura de apa cand a observat ca batranei doamne parea sa ii fie sete asa ca i-a oferit o prajitura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Ea a acceptat gratios si recunoscatoare si a zambit la el. Zambetul ei era atat de dragut incat baiatul a vrut sa il vada din nou asa ca i-a oferit o sticla cu apa. Inca o data, femeia a zambit la el. Baiatul a fost incantat!

Si au stat acolo toata dupa-amiaza mancand si zambind, fara insa ca niciunul dintre ei sa scoata vreun cuvant.

Pe masura ce s-a intunecat, baiatul si-a dat seama cat de obosit este si s-a ridicat sa plece; insa nici nu a apucat bine sa faca cativa pasi ca s-a intors si a alergat catre batrana femeie imbratisand-o. Iar ea, ea i-a oferit cel mai frumos zambet al ei dintotdeauna.

La putin timp dupa, cand baiatul a deschis usa casei lui, mama lui a ramas surprinsa de expresia de bucurie de pe fata lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri