O femeie are cele mai multe acte sexuale intre 20 si 30 de ani, in medie 10 pe luna. Pe de alta parte, femeile in varsta au in medie 5 contacte sexuale pe luna. Cu toate acestea, cu cat o femeie inainteaza in varsta, cu atat placerea pe care o resimte in timpul actului sexual creste.

Care este varsta la care o femeie se simte cu adevarat sexy sau increzatoare in propria frumusete? Exista o varsta unanim acceptata drept varsta a feminitatii? Cercetatorii au ajuns la concluzia ca da. Conform unui studiu efectuat in Marea Britanie ale carui rezultate au fost publicate recent in Daily Mail, femeile au cea mai mare incredere in propria sexualitate in jurul varstei de 34.

De asemenea, conform studiului, o femeie are cele mai multe acte sexuale intre 20 si 30 de ani, in medie 10 pe luna. Pe de alta parte, femeile in varsta au in medie 5 contacte sexuale pe luna. Cu toate acestea, cu cat o femeie inainteaza in varsta, cu atat placerea pe care o resimte in timpul actului sexual creste.

Celor 1031 de participante cu varsta cuprinsa intre 45 si 60 le-au fost adresate intrebari legate de stilul de viata si de activitatea lor sexuala. Mai mult de jumatate din femeile intervievate (56%) au declarat ca sexul este mult mai satisfacator la maturitate decat in tinerete. Intrebate care este varsta la care se simt extrem de sexy, majoritatea participantelor au declarat ca 34.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

“S-a crezut pana acum ca femeile in varsta au mai putine partide de sex decat femeile tinere, iar studiul acesta ne arata ca de fapt asa si este. Nu este deloc o simpla prejudecata. Si cu toate acestea, odata cu inaintarea in varsta, calitatea vietii sexuale se imbunatateste simtitor”, este de parere Catherine Hood, specialist sexolog.

“Este adevarat ca nevoile, stilul de viata si libidoul unei femei se modifica de-a lungul timpului, insa practic nu exista niciun motiv pentru care femeile de varsta mijlocie si femeile in varsta sa nu se bucure de o viata sexuala armonioasa si implinita. Faptul ca mai mult de jumatate dintre femeile chestionate au declarat ca la aceasta varsta au partide sexuale mai reusite decat la varsta de 20 sau la 30 de ani denota ca odata cu varsta femeile capata mai multa incredere in sexualitatea lor, stiu ce vor din punct de vedere sexual si nu se jeneaza sa-i impartaseasca si partenerului”.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Testosteron – rol, valori normale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri