Nu-i asa ca te bucuri gandindu-te cat de mult o sa se bucure la primirea cadoului de la tine? Probabil ca ai inceput deja colindatul magazinelor si te-ai oprit asupra unuia. Si probabil ca nu a fost deloc usor. Dintre sutele de posibilitati, a trebuit sa ramana numai una. Numai un cadou... unul care sa se plieze gusturilor si preferintelor sale, unul in conformitate cu felul sau de a fi, unul care sa se potriveasca cel mai bine felului sau de a fi. Alegerea iti apartine insa in mod exlusiv, iar acesta poate spune multe nu doar despre el si personalitatea sa, ci si despre tine si despre relatia pe care o ai cu partenerul de viata.

Nu-i asa ca adorati sa primiti cadouri? Stiu ca da si nu accept un “nu” drept raspuns. Ar inseamna sa nu fiti sincere cu mine. Nimic nu ne incanta mai mult sufletul decat acele marturisiri de iubire si prietenie concretizate in banale, prozaice, dar agreabile obiecte materiale. De ce iubim cadourile? Pentru ca sunt practice si utile, pentru ca sunt minunate tocmai prin zadarnicia lor, pentru ca simbolizeaza o amintire, o idee, pentru ca sunt amuzante sau pline de imaginatie. Pentru ca le iubim fara un motiv anume. Pentru ca este indeajuns sa le primim de la persoana pe care o iubim.

Nu-i asa ca te bucuri gandindu-te cat de mult o sa se bucure la primirea cadoului de la tine? Probabil ca ai inceput deja colindatul magazinelor si te-ai oprit asupra unuia. Si probabil ca nu a fost deloc usor. Dintre sutele de posibilitati, a trebuit sa ramana numai una. Numai un cadou... unul care sa se plieze gusturilor si preferintelor sale, unul in conformitate cu felul sau de a fi, unul care sa se potriveasca cel mai bine felului sau de a fi. Alegerea iti apartine insa in mod exlusiv, iar aceasta poate spune multe nu doar despre el si personalitatea sa, ci si despre tine si despre relatia pe care o ai cu partenerul de viata. Te-ai hotarat asupra cadoului si esti curioasa sa afli cat mai multe despre voi? Perfect. Atunci citeste descrierile de mai jos:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Produse cosmetice (trusa cosmetica, after-shave, parfumuri, spuma de ras, geluri de dus, etc.) -In cazul in care partenerului tau ii place sa primeasca produse cosmetice, atunci probabil ca este o persoana pentru care prima impresie este de cele mai multe ori si singura care conteaza. Ii place sa atraga in permanenta atentia si sa fie in centrul ei, dedicandu-si o mare parte din timp ingrijirii personale. Este un barbat ingrijit si cochet si nu este exclus sa fie tipul Don Juan. Probabil ca tu ii cunosti cel mai bine gusturile, insa esti o fire careia nu ii place sa riste.

Daca te-ai hotarat sa-i faci cadou produsul sau cosmetic preferat inseamna ca esti pragmatica si mizezi de regula pe date si informatii concrete, asupra carora nu ai niciun dubiu. Ai putea incerca sa fii mai spontana, sa dai frau liber imaginatiei tale, sa fii tu cea care vine cu un plus de noutate si fantezie in relatia voastra. Cel putin din cand in cand... Poate ca se merita!

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri