10 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Distributia este intregita de Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Nastase si Gavril Candea.

Comunicat de presa

Sinopsis
Danielle Luca (Giulia Nahmany) a parasit Romania si isi traieste acum visul de a fi Fashion Editor in New York City, la faimoasa revista „Beguile”. Insa cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al revistei, ii fura conceptul si i-l ofera rivalei lui Danielle, pentru a obtine un material cu un creator de moda in voga, Danielle isi pierde rabdarea, jobul si iubitul.
Fiind acum pe lista neagra din lumea modei si neavand unde sa mearga, Danielle se reintoarce acasa, in Romania, la ferma din Transilvania a parintilor ei. Odata ce socul cultural isi pierde din intensitate, ea isi gaseste alinarea alaturi de familie si prieteni. Dupa ce face cunostinta cu britanicul Adrian Edwards (David Oakes), aflat in oras intr-o calatorie de afaceri, Danielle isi redescopera pasiunea si isi reaminteste de visul pe care il lasase in urma: crearea propriei colectii vestimentare. Are insa ea vreo sansa de a ajunge la Saptamana Modei din New York, cu creatiile ei inspirate din portul traditional romanesc?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

8 lucruri pe care nu le stiati despre filmul „Love by Design”

1. Numele Danielle, al protagonistei jucate de actrita Giulia Nahmany, a fost inspirat de mama Giuliei, pe care o chema Daniela.

2. Pentru rolul Vivien Thompson, redactorul-sef al celebrei reviste de moda „Beguile” din New York si sefa pretentioasa si egoista a lui Danielle, producatorii le-au mai avut in vedere si pe actritele Minnie Driver si Kim Catrall.

3. Cand a aflat ca Jane Seymour a acceptat rolul lui Vivien, Giulia era in China. „Nu o sa uit niciodata cum am inceput sa dansez prin camera de hotel tipand «We’ve got Jane Seymour!»”, isi aminteste ea.

4. Actorul britanic David Lipper venise in Romania sa predea actorie, el ajutand-o si pe Giulia sa se pregateasca pentru rolul din film. „Nu voiam ca eu sa ajung acolo, la filmari, sa joc in fata lui Jane Seymour sau a lui David Oakes sau in fata oricaruia dintre actori, si sa nu stiu ce trebuie sa fac. Nu voiam sa astepte nimeni dupa mine. Voiam sa dovedesc ca pot face acest lucru si ca nu ma balbii”, a marturisit Giulia.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

5. Michael Damian este cunoscut publicului roman cu precadere ca actor in rolul Danny Romalotti „Tanar si nelinistit”. Insa el a regizat mai multe filme („Flicka: Country Pride”, „Flicka 2”, „A Princess for Christmas” sau „The Sweeter Side of Life”), iar Ela Prodan, care joaca rolul Sofiei, verisoara lui Danielle, spune ca este un regizor minunat: „Michael ne-a lasat foarte mult liberi, sa cream, sa improvizam, sa fim noi insine.”

6. Pentru actorul britanic David Oakes prima zi de filmare s-a incheiat cu scena mesei din familia lui Danielle Luca. „De la inceput a fost o atmosfera placuta, iar David a inceput sa faca glume, spunand apoi ca deja se poarta ca si cand ar fi la el acasa, desi aterizase la Bucuresti cu doar o zi in urma”, isi aminteste Manuela Ciucur, care joaca rolul mamei lui Danielle.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

7. Publicului american, care a vizionat „Love by Design” la Newport Beach Film Festival 2014, nu i-a venit sa creada ca filmul a fost turnat in Romania, on location. Vorbind despre perioada de filmari din Transilvania, Giulia spune: „Romania este superba si am vrut sa scoatem in evidenta partea frumoasa a tarii noastre. In SUA totul este fabricat, green screen, realizat in post-productie, astfel ca spectatorii americani au fost uimiti sa afle ca acele locuri chiar exista.”

8. In cadrul sesiunii de Q&A care a avut loc dupa evenimentul de lansare a filmului, Giulia a dezvaluit ca va exista o continuare a filmului, un „Love by Design 2”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri