Clipe meditative, incercand sa scap de agitatia din jur. Citesc un text care imi produce revelatii: 'Daca continui pur si simplu sa respiri si sa crezi ca numai aer intra si iese, nu vei fi capabil niciodata sa-i patrunzi misterul.'…

Preiau ideile descoperite blogul https://oshojoy.ro/, in speranta ca aceste cuvinte pot sa ne aminteasca tuturor, adevaruri uitate: „Odata ce descoperi ca in respiratie este ascuns Dumnezeu insusi, ai ajuns sa te cunosti pe tine insuti. De aceea este atata insistenta si atata cautare in yoga, Tao si tantra, in legatura cu respiratia. Daca continui pur si simplu sa respiri si sa crezi ca numai aer intra si iese, nu vei fi capabil niciodata sa-i patrunzi misterul. Si vei ramane complet uituc fata de tine insuti. Atunci vei ramane inradacinat in corp. Nu vei fi niciodata capabil sa cunosti ceea ce trece dincolo de corp, ceea ce este in interior si totusi dincolo, ceea ce este ascuns in corp dar nu obstructionat de corp, ne limitat de corp. Un dincolo aflat in interior.”

Foto: Shutterstock.com; respiratie

In fiecare respiratie acea viata trebuie descoperita

Nu tu respiri, intregul a respira in tine

1. Respiratia este lucrul cel mai important. Cu ea incepe viata si cu ea se incheie viata. Este cel mai misterios lucru, fara ea nu exista nici o posibilitate a vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

2. Se spune ca Dumnezeu l-a creat pe Adam dar Adam era mort. Atunci Dumnezeu a suflat peste el si a devenit viu. Aceeasi poveste este spusa in multe mituri ale creatiei din toata lumea: crestine, hinduse, evreiesti si multe altele.


3.
Povestea pare sa fie foarte semnificativa. Intelesul este ca atunci cand respiri, nu TU respiri, Dumnezeu respira in tine.

4. Viata pare doar o umbra a respiratiei. Cand respiratia dispare, viata dispare. Asa ca acest fenomen al respiratiei trebuie inteles.

5. Si… absolut emotionanta este aceasta revelatie: „Fiecare copil nascut nu este cu adevarat viu pana cand nu respira. El are foarte putine momente ramase. Daca respira dupa nastere, in acele momente intra viata. Daca nu respira el va ramane mort.

Acele prime cateva momente ale vietii sunt cele mai importante. Doctorii, parintii, toti devin ingrijorati cand un copil se naste. Va respira? Va plange? Si va incepe respiratia? Sau va ramane mort? Din nou, precum in toate miturile create, in fiecare om, Adam se naste din nou.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Copilul nu poate respira singur. Sa astepti asta e imposibil pentru ca, copilul nu stie cum sa respire, nimeni nu l-a invatat. Acesta va fi primul sau act, ASA CA ACESTA NU POATE FI ACTUL SAU.
Dati-mi voie sa repet: Acesta va fi primul si cel mai semnificativ act al sau – de aceea nu poate fi actul sau.

Daca Dumnezeu o face – in regula; daca Dumnezeu nu vrea – terminat.”

Citeste mai departe>>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri