7 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 29 share-uri

3 metode simple si 0 dureri de cap. De ce sa nu incerci si aceste metode nestiintifice de a scapa de durerile de cap? Au ca punct de plecare presopunctura si tehnicile de respiratie si, spre deosebire de medicamente, nu au niciun efect advers.

Daca toate metodele certificate de a scapa de durerile de cap au esuat, de ce sa nu incerci si aceste metode nestiintifice? Au ca punct de plecare presopunctura si tehnicile de respiratie si, spre deosebire de medicamente, nu au niciun efect advers. Prin urmare, iata 3 metode naturale pentru a scapa de durerile de cap. Circula de ceva timp in lumea internetului si chiar daca poate sunt doar folclor, merita a fi date mai departe:

METODA 1: Nara stanga. Nara dreapta

Atunci cand simti ca te incearca o durere de cap, apeleaza la urmatoarea tehnica. In multe cazuri, a dat rezultate si in doar cateva minute cei care au incercat-o au scapat de durerile de cap. Prin urmare, blocheaza cu ajutorul degetului nara dreapta si respira timp de 5 minute numai cu nara stanga.

Daca te simti obosit si epuizat, poti efectua tehnica invers. Blocheaza si inchide nara stanga cu ajutorul degetului si respira prin nara dreapta. Dupa o perioada scurta de timp, te vei simti inviorat, mai energic, iar mintea ta va fi mai odihnita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Împreună în arte și simțiri Caria dentară – ce este și cum se tratează

Conform medicii traditionale indiene, nasul este format din partea dreapta si din partea stanga. Omul le foloseste pe amandoua pentru a inspira si a expira, insa de fapt ele sunt diferite. In momentul in care vei respira corect cu ambele nari, vei simti diferenta. Se spune ca partea dreapta reprezinta soarele, iar partea stanga reprezinta luna. Partea dreapta apartine elementului “cald”, “fierbinte”, in timp ce partea stanga apartine elementului “rece”. Cele mai multe femei respira indeosebi pe partea dreapta si de aceea se calmeaza mai repede. Majoritatea barbatilor respira indeosebi pe partea dreapta, deci sunt mai “agitati” decat femeile.

Recapitulare:

Iti propunem totodata si un mic test: Ai observat, in momentul in care te trezesti, cu care parte a nasului respiri mai bine? Dreapta sau stanga? Daca dreapta functioneaza mai bine, probabil te vei simti obosita. Prin urmare, inchide-ti nara stanga si foloseste nara dreapta pentru a respira. Te vei inviora repede.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Te confrunti cu dureri de cap repetate? Incearca terapia de respiratie de mai sus si fa exercitiul timp de o luna. Blocheaza-ti nara dreapta si respira prin cea stanga. Durerile de cap se vor atenua.

Via amateahorahealthexpo.wordpress.com

2. Punctul Hoku: scapa in 30 de secunde de stres si de durerea de cap

In medicina traditionala chinezeasca, stimularea punctului Hoku, portiunea aflata intre degetul mare si aratator poate duce la ameliorarea simptomelor migrenelor si la detensionarea corporala. Folosindu-te de degetul mare al mainii opuse, preseaza ferm locul respectiv timp de 30 de secunde. Tehnica are rolul de a reduce nivelul de tensiune si stresul si de a relaxa muschii. Practica aceasta tehnica ori de cate ori simti ca te incearca o durere de cap.

3. Metoda piciorului

Localizeaza zona dintre degetul mare de la picior si degetul urmator. Folosindu-te de degetul mare de la mana apasa pe zona respectiva timp de 1 minut, facand totodata si miscari circulare. Schimba piciorul si repeta procedura si pe celalalt picior, inspirand si respirand profund. Durerile de cap se pot diminua sau pot disparea daca stimulezi anumite puncte localizate la nivelul piciorului precum cel aflat intre degetul mare si urmatorul.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Foto homepage: Durere de cap, migrena via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri