Daca o sa am copii homosexuali, o sa ma rog pentru ei. Nu o sa ma rog ca ei sa fie "normali". Am trait suficient de mult ca sa stiu ca, in cazul in care copiii mei vor fi homosexuali, acesta este normalul lor. Nu o sa ma rog lui Dumnezeu sa ii vindece sau sa ii schimbe sau sa ii repare. O sa ma rog ca Dumnezeu sa ii protejeze; de ignoranta si ura si violenta pe care lumea le va arunca in ei doar pentru simplul motiv ca sunt ceea ce sunt.

Recenta postare a lui John Pavlovitz - “If I Have Gay Children: Four Promises From A Christian Pastor/Parent” (Daca o sa am copii gay: 4 promisiuni de la un pastor crestin/ parinte), un pastor crestin din Carolina de Nord , tata a doi copii, a starnit multe controverse pe internet. Articolul a fost citit de peste 1,5 milioane de oameni, spunea John Pavlovitz pentru publicatia Charlotte Observer. Are totodata mii de sharuiri pe retelele de socializare si aproape 4000 de comentarii pe blogul autorului.

Fiindca este un articol interesant pe care orice parinte care isi iubeste neconditionat copiii ar trebui sa il citeasca, va invitam sa cititi pasaje din el. Mai jos, gasiti traduse fragmente din controversatul articol. Articolul poate fi citit integral pe johnpavlovitz.com.

Daca o sa am copii gay... Promisiunile unui parinte/ ale unui pastor crestin

John Pavlovitz isi incepe postarea printr-o marturisire sincera: “Ma intreb adesea daca o sa am copii gay. Nu sunt sigur daca alti parinti se gandesc la acest lucru, insa eu ma gandesc; ma gandesc adesea. Poate fiindca am multe persoane gay in familia mea si in cercul de prieteni. Poate fiindca se afla in genele mele si in neamul meu. Poate fiindca, in calitate de pastor crestin, interactionez cu atat de multi oameni care gasesc ca homosexualitatea este cel mai respingator lucru pe care si-l pot imagina si care fac acest lucru evident cu fiecare ocazie.”


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

"Daca as avea copii homosexuali, veti sti cu totii. Copiii mei nu vor fi cel mai bine pazit secret al familiei. Nu o sa vorbesc intr-un limbaj vag sau cifrat. Nu voi incerca sa ascund adevarul si nu voi incerca sa scutesc sentimentele celor mai in varsta, celor care se ofenseaza repede sau celor care se simt inconfortabil cu acest lucru.

Daca o sa am copii homosexuali, o sa ma rog pentru ei. Nu o sa ma rog ca ei sa fie “normali”. Am trait suficient de mult ca sa stiu ca, in cazul in care copiii mei vor fi homosexuali, acesta este normalul lor.

Nu o sa ma rog lui Dumnezeu sa ii vindece sau sa ii schimbe sau sa ii repare. O sa ma rog ca Dumnezeu sa ii protejeze; de ignoranta si ura si violenta pe care lumea le va arunca in ei doar pentru simplul motiv ca sunt ceea ce sunt. O sa ma rog sa ii pazeasca de cei care ii dispretuiesc si le doresc raul; de cei care ii blesteama sa ajunga in iad si ii fac sa treaca prin iad, fara sa ii cunoasca vreodata cat de cat. O sa ma rog ca ei sa se bucure de viata; sa rada si sa viseze si sa simta si sa ierte si sa il iubeasca pe Dumnezeu si umanitatea.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Daca o sa am copii homosexuali, o sa ii iubesc. Nu ma refer la dragostea simbolica, distanta, toleranta care tine la distanta. O sa fie o dragoste extravaganta, deschisa, generoasa, bogata. Nu o dragoste elogiativa, ci o dragoste de genul “ai-comis-o-si-i-ai-facut-sa-se-simta-stanjeniti-in-cantina-scolii”.

Foto int: Tata, fiica via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri