Eclipsa partiala de Soare in Scorpion. Luna Noua in Scorpion. Venus in conjuctie cu Soarele si Luna. Vezi cum te va afecta acest fenomen astrologic puternic in perioada urmatoare de timp!

Pe 23 octombrie are loc o eclipsa partiala de soare care va fi vizibila in estul Asiei si in cea mai mare parte a Americii de Nord, dar nu si din Romania. Este un fenomen deosebit si interesant atat din punct de vedere astronomic, cat si din punct de vedere astrologic.


Foto: Eclipsa partiala de soare, Shutterstock

“O eclipsa de soare are loc atunci cand Luna trece intre Pamant si Soare, total sau partial, acoperind imaginea Soarelui la o vizualizare de pe Pamant.”, explica site-ul www.sprestele.ro . “Eclipsa solara partiala va avea loc in regiunile polare ale Terrei atunci cand centrul de umbra a Lunii va trece aproape de Pamant. Centrul umbrei Lunii va trece peste Polul Nord astfel ca eclipsa va fi partiala si vizibila la rasarit in extremul orient a Rusiei si Japonia si inainte de apusul soarelui in America de Nord.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Eclipsa partiala de Soare in Scorpion/ Luna Noua in Scorpion

Eclipsa solara in Scorpion de pe 23 octombrie aduce cu ea un aspect important: TRANSFORMAREA. Pe 23 octombrie, Soarele va intra in Scorpion si se va afla aici pana pe 22 noiembrie. Este un aspect pe care il poti transpune in acel domeniu al vietii tale in care ai cea mai mare nevoie. Este momentul ideal de a-ti explora pasiunile. Chiar daca le urmezi fidel si iti asculti vocea interioara, nu iti neglija nici realitatile practice. Ele te ancoreaza in prezent si te ajuta sa pui in practica ceea ce iti doresti. Aceasta eclipsa solara este momentul ideal pentru a-ti investiga interiorul, adresandu-ti acele intrebari pe care, de teama raspunsului pe care l-ai putea primi, evitai sa ti le adresezi.

Eclipsa de Soare are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion se afla in conjunctie cu Luna in Scorpion) si se formeaza la data de 24 octombrie 2014, ora 00:57, ora Romaniei, pe gradul 0: 25 in Scorpion, in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta pe gradul 19:21, si este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)


Cu Luna Noua in Scorpion, cei nascuti in jurul datei de 24 ( plus, minus trei zile ) din semnele fixe ( Scorpion, Taur, Leu si Varsator) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 din orice semn zodiacal”
se arata pe site-ul de astrologie adriana-astro.com

Scorpionul iubeste adevarul autentic si doreste sa il afle cu orice pret chiar daca acest lucru inseamna sa se elibereze de fricile sale, de umbrele sale, de vulnerabilitatile sale, de toate acele lucruri pe care si le-a reprimat sau suprimat pana acum. Aceasta eclipsa de soare va fi o provocare pentru multi intrucat ii va forta sa se uite adanc in interiorul lor pentru a intelege ceea ce simt si isi doresc cu adevarat. Eclipsele solare sunt in general precedate de Luni noi puternice, aducand cu ele mari sfarsituri ale unor aspecte ale vietii tale, dar lasand loc in acelasi timp si pentru noi inceputuri. Ele conduc de multe ori si catre noi drumuri, iar efectele lor pot fi resimtite chiar si la luni si ani de cand au avut loc. Aceasta eclipsa este si ea un timp al initierii, un timp al implinirii, un timp al adevarului, un timp al actiunii, un timp al eliberarii de datorii karmice care va tineau pe loc.

Kaufland anunță programul magazinelor de Paște TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri