17 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 12 share-uri

O idee esentiala pe care sa o tii minte? - "Judeca mai putin, accepta mai mult". Aceste sfaturi de viata nu sunt simple vorbe. Sunt actiuni pe care oricare dintre noi le poate intreprinde pentru a trai mai frumos si mai implinit, mai in conexiune cu cei dragi.

1. Ai incredere in karma

Cand faci ceva pozitiv, fii gentila si ofera din toata inima ta si nu pentru ca ai astepta ca in mod necesar, ceva bun sa ti se intample si tie mai tarziu. Fii buna si doar atat. Ai incredere in karma, ca ceea ce este bun aduce cu sine bine.

Foto: Shutterstock.com; femeie, fata, fericire

2. Fa acte de voluntariat. Ajuta-i pe ceilalti

Orice clipa pe care o oferi voluntar, orice gest pe care il faci din inima pentru o cauza in care crezi, te va ajuta sa fii mai fericita in viata ta. Gestul tau poate schimba viata unui om, mai mult decat crezi.

3. Imbratiseaza-ti emotiile (Atata vreme cat nu ii ranesti pe ceilalti)

Da, suntem oameni si simtim uneori fericire, alte ori frica, dezamagirea, gelozia, pasiunea, iubirea… un spectru intreg de emotii. Aceste emotii ne fac mai umili, mai umani, mai toleranti fata de ceilalti. De aceea trebuie sa ne acceptam mereu asa cum suntem, cu emotiile pe care le traversam si ceea ce ni se intampla. Doar ca trebuie sa fim constienti de noi insine si sa nu ii ranim pe ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

4. Gandeste-te in fiecare zi la bine-cuvantarile tale… In fiecare zi!

Nimic nu avem de-a gata. Exista mai mereu cineva care se afla intr-o situatie mult mai dificila decat a noastra. Cel mai bine ar fi in schimb sa ne gandim la toate lucrurile frumoase si darurile pe care le-am primit! In fiecare zi.

5. Bucura-te de fiecare moment alaturi de cei dragi, ca si cand ar fi ultima ta clipa pe pamant

Spune-le si arata-le dragostea ta celor pe care ii iubesti. Sunt multi oameni pe care viata ii desparte fara ca ei sa fi avut sansa sa isi ia ramas bun sau sa isi spuna cat de mult se iubesc… Sa ne bucuram de cei pe care ii iubim!

Foto homepage: Shutterstock.com; fericire, femeie, femeie fericita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri