15 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Un barbat isi exprima regretul cu privire la durerile pe care le-a provocat sotiei sale si si-ar dori sa poata sa dea timpul inapoi… Dar…

Din prima clipa cand te-am vazut, am stiut ca viata mea nu va mai fi la fel. Mi-ai spus „Buna”, dar nu am putut sa aud, fiindca eram in transa din cauza frumusetii tale. Nu, chiar nu glumesc. Toata lumea disparuse; tot ceea ce puteam sa mai vad atunci erai doar tu...

La inceput credeai ca sunt un arogant nesuferit. Aveam 17 ani si credeam ca stiu tot si aveai dreptate sa ma consideri asa. Peste timp, ai reusit sa vezi peste imaturitatea mea si am inceput sa devenim prieteni.

La sase luni dupa ce ne-am intalnit, te-am intrebat daca vrei sa te casatoresti cu mine si inima s-a oprit cand ai spus „da”. Eram pe norisorul nr. 9 si foarte incantat sa putem incepe o viata impreuna.

Mi-as fi dorit sa capturez acea fericire intr-o sticla si sa ii dau drumul atunci cand timpurile grele ne-ar fi lovit. Adevarul este ca nu am fi avut nevoie de o asemenea sticluta magica, daca eu m-as fi purtat mai bine cu tine. Au fost atat de multe momente cand am gresit fata de tine. Am gresit mult si as vrea sa mi se mai dea o sansa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

7 lucruri pe care mi-as fi dorit sa nu ti le fac?

1. Mi-ar fi placut sa nu te bruschez

M-ai iertat, dar m-am luptat sa ma iert eu insumi fiindca m-am purtat atat de gresit fata de tine
In acesti cativa ani m-am luptat cu demonii trecutului meu si i-am aruncat asupra ta… Am fost un dobitoc si am cauzat multe certuri.

Ai incercat sa vorbesti cu mine ca unui barbat, dar m-am purtat ca un pusti. Imi amintesc acea zi oribila de parca a fost ieri. Am incercat sa imi sterg cosmarul din minte: Ne-am certat, amandoi am inceput sa vorbim pe ton ridicat, dar eu am dus totul prea departe si te-am impins, te-am bruscat. M-ai iertat, dar eu am incercat sa ma iert fiindca m-am comportat atat de gresit si mi-a fost foarte greu.

Nu as fi putut trai fara tine si nu am vrut sa iti cauzez nicio durere.

Foto: Shutterstock.com; barbat

2. Mi-as fi dorit sa nu te fi inselat

Ne-am casatorit cand aveam 18 ani si am fost perfect multumit din toate punctele de vedere. Ai avut grija de mine mental, fizic si emotional. Viata noastra sexuala era absolut incredibila si cu toate acestea am fost curios.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Dar curiozitatea asta trebuia sa ramana la locul ei. Atunci cand ne-am certat am inceput sa ascult niste voci rele din strafundul mintii. Aceste ganduri au devenit din ce in ce mai puternice atunci cand priveam alte femei. In final am cedat si am cazut prada tentatiei. Te-am inselat; ti-am inselat increderea si ti-am frant inima. Sa spun “imi pare rau” nu este indeajuns. Singurul lucru pe care il pot face este sa pot jura ca dragostea noastra este deasupra placerilor carnale si ca n-am sa mai iubesc niciodata asa cum te iubesc pe tine.

3. Imi doresc sa nu fi fost atat de gelos

Este absolut natural sa ai prieteni de sex opus, dar cu toate acestea m-am purtat de parca fiecare prietenie pe care ai avut-o cu un alt barbat ar fi fost o tradare. Am gresit. Imi pare rau. Nu aveam nici un motiv sa fiu gelos.

4. Imi doresc sa nu te fi controlat

Desigur, tu nu iti doreai decat sa iti traiesti viata iar eu m-am purtat de parca fiecare drum pe care il faceai pana la piata ar fi fost o sansa ca sa ma inseli. Tu nu mi-ai dat nici un motiv sa ma indoiesc de tine, dar precum un dobitoc, m-am purtat oribil. As vrea sa pot sa dau timpul inapoi si sa schimb toate momentele astea cand te-am facut de rusine si am incercat sa te controlez… dar nu mai pot. Multumesc fiindca m-ai iertat.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli


Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri