22 August 2014 publicat în Lifestyle 663 share-uri

Valeriu Popa ne indeamna sa iubim. ARMONIOS. Caci dragostea vindeca. Ura imbolnaveste. Dragostea este o forta fantastica, cu o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Totodata, Valeriu Popa ne indeamna sa incercam sa nu te atasam de nimic la modul absolut si sa incercam pe cat posibil sa evitam dependentele, de orice fel ar fi acestea. Dependentele pot naste agresivitate, neimplinire, manie, suferinta si conduc in timp la autodistrugere. Alcoolismul sau dependenta de tutun isi au adevarata cauza in lipsa de iubire sau in insuficienta ei. Pentru a scapa de astfel de dependente trebuie sa lasam dragostea fata de oameni sa se manifeste, trebuie sa ajungem la un echilibru cu noi insine si sa facem pace cu lumea din jurul noastra, fara a mai purta suparare si ranchiuna celor care ne-au gresit.

Esti bine sa iti urmezi dorintele, insa nu te face sclavul lor. Evita atasamentul sufletesc total fata de lucruri materiale caci un suflet atasat de hrana, placeri sexuale, bani va experimenta si lacomia, ura, frustrarea. Pana cand va invata sa se detaseze de ele... In plus, atasamentul fata de dorinte are capacitatea distructiva de a face sa se destrame chiar si cele mai trainice familii si relatii interumane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Caria dentară – ce este și cum se tratează EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Sfaturile lui Valeriu Popa despre dragoste, casnicie si armonie in familie


In dragoste trebuie sa existe intotdeauna o detasare de omul iubit...

Detasarea nu trebuie sa existe doar fata de lucrurile materiale, ci si fata de persoane, chiar fata de persoana cea mai iubita. Iata care sunt ideile esentiale pe care Valeriu Popa le-a subliniat in legatura cu dragostea si relatiile de cuplu/ casnicii. Pentru a le pastra esenta, le-am reprodus ca atare in textul de mai jos:

“In dragoste, trebuie intotdeauna sa existe o detasare de omul iubit. Cu cat aveti mai multe pretentii, iritari si nemultumiri fata de omul apropiat cu atat mai mult creste dependenta de el. Dependenta de calitatile umane ne va omori incetul cu incetul si spiritul si trupul. Cand casatoria este bazata numai pe atractie sexuala, ea nu poate fi indelungata. Cand dorintele slabesc, intervine inselarea, iar casnicia se destrama.

Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur

Familiile intemeiate in primul rand pe prietenie si respect sunt fericite si dureaza. Un sot trebuie sa evite sa o transforme pe sotie intr-o copie fidela a sa. Fiecare om are personalitatea lui si astfel de tentative sunt impotriva firii, ducand in timp la destramarea cuplului. Nu-l considerati pe celalalt ca fiind un obiect destinat sa va serveasca, ci ca pe o fiinta divina, cu individualitate si cerinte proprii.

Violenta in familie vine din nevoia de a-l controla si domina pe celalalt. Fiecare incearca astfel sa aiba controlul si sa ramana stapan pe situatie. Cand controlezi o alta fiinta, ii iei energia, iti faci plinul pe socoteala altuia. Astfel, devii un vampir energetic. Ori de cate ori cadem in acest prost obicei, ne deconectam de la sursa si intram in suferinta. Racirea relatiilor dintre doi parteneri se datoreaza cresterii nivelului de agresivitate interioara. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri