Uneori nu simte nimic. Alteori simte prea mult. Iar alteori ceea ce simte te lasa devitalizat de energie. Descopera care sunt, conform IAM Heart, cele 3 moduri in care se manifesta inima atunci cand este ranita, dupa ce a dat piept in piept cu durerea:

Cunoscandu-ti mai bine inima atunci cand este fericita, atunci cand este ranita, te poti cunoaste mai bine pe tine!

Viata este cel mai bun profesor de sentimente si ne ofera de-a lungul ei multe lectii si incercari… A trai inseamna a experimenta atat binele, cat si raul. Oricat de fericiti am fost /suntem este aproape imposibil sa spunem ca nu exista inima care sa nu fi trecut la un moment dat prin experienta durerii sau sa nu fi fost ranita.

IAM University of Heart (Universitatea inimii) este o institutie educationala non-profit, un program de doi ani specializat in arta si stiinta meditatiei cu aplicatii in orice aspect al vietii. IAM Heart este interesat de problemele emotionale ale inimii si de vindecarea ranilor acesteia. Intr-un articol publicat pe site-ul universitatii, profesorii si specialistii IAM au publicat niste observatii extrem de interesante si pertinente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

IAM Heart a observat ca vindecarea emotionala a inimii se poate realiza inainte de toate constientizandu-i ranile. Mai mult, expertii IAM au observat ca in fata durerii, in functie de experienta personala a durerii, inima reactioneaza diferit. Uneori, ne simtim amortiti in fata durerii si inima noastra nu simte nimic. Alteori, inima se lasa coplesita de durere si trece prin tot felul de sentimente neplacute. Alteori, inima este sleita de energia ei emotionala si ne impiedica in a vedea lucrurile intr-un mod pozitiv. Iata care sunt conform expertilor IAM cele 3 modalitati in care inima reactioneaza in fata durerii sau cele 3 forme pe care ranile inimii (sau ‘petele’ inimii) le pot lua:

Cele 3 tipuri de Rani ale Inimii

via https://www.iam-u.org

1. Zonele Amortite ale Inimii

INIMA MEA NU SIMTE ABSOLUT NIMIC…

Foto: Inima, Iubire via Shutterstock

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Cateodata inima ta raspunde durerii tale nesimtind absolut nimic. De fapt, a simti foarte putina emotie, de orice fel, este atat de comun... Multi dintre cei care vin la noi si-ar dori foarte mult sa-si simta si sa-si experimenteze emotiile la un nivel profund, insa se simt blocati, inghetati, despartiti de adancimea inimii dinauntrul lor. Daca ii acorzi atentie inimii tale, poti deveni constient ca simti anumite emotii, iar nu altele. Daca iti asculti inima, poti deveni constient ca da, exista o anumita parte a inimii tale care se simte amortita, insa exista deopotriva si altele care simt.

2. Zona Fierbinte a Inimii

INIMA MEA SIMTE, DAR NU SIMTE INTR-UN MOD PLACUT…

O zona fierbinte este o zona a inimii tale care este opusul celei amortite. Este plina de sentimente pe care le-am putea descrie ca fiind “neplacute”. Putem gasi aici durere, suparare, frustrare, amaraciune, dezamagire – esential este ca SIMTI si ca esti constient de sentimentul respectiv.



Foto homepage: Inima, Energie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri