Barbatii cu cicatrice au mai mult sex-appeal si sunt perceputi de catre femei drept parteneri ideali atunci cand vine vorba de relatiile de scurta durata.Mai mult, cicatricele sunt asociate cu spiritul de aventura, cu masculinitatea, cu darzenia, iar barbatii cu cicatrici sunt susceptibili de a poseda aceste insusiri.

Ca si in cazul femeilor, atractivitatea unui barbat cunoaste mai multe variabile si nimeni nu garanteaza ca aceasta este data intotdeauna de un chip frumos si un ten impecabil. Ba mai mult, un studiu recent ale carui rezultate au fost publicate pe Daily Mail demonstreaza ca femeile gasesc barbatii cu cicatrice a fi atragatori si masculini. Barbatii cu cicatrice au mai mult sex-appeal si sunt perceputi de catre femei drept parteneri ideali atunci cand vine vorba de relatiile de scurta durata.

Mai mult, cicatricele sunt asociate cu spiritul de aventura, cu masculinitatea, cu darzenia, iar barbatii cu cicatrici sunt susceptibili de a poseda aceste insusiri. Femeile urmaresc insa ca un barbat sa fie posesorul unor astfel de calitati numai daca relatia este una temporara. Cand o femeie isi doreste sa se implice intr-o relatie stabila si de lunga durata, aceste calitati incep sa fie desconsiderate. De aceea, in momentul in care o femeie devine mama, tipul barbatului serios si afectuos este preferat “baiatului rau”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Cercetatorii de la Universitatea Liverpool au urmarit sa studieze maniera in care prezenta cicatricelor pe fata poate influenta alegerea unui partener in relatiile de durata temporala scurta sau mai lunga. Surprinzator sau nu, pentru barbati, femeile cu cicatrice sunt la fel de atragatoare ca si cele fara cicatrice. Participantilor la studiu (atat femei, cat si barbati) le-au fost prezentate imagini cu persoane ce prezentau diverse cicatrice si li s-a cerut sa evalueze gradul lor de atractivitate.

“Femeile au evaluat cicatricele drept o insusire fizica atragatoare a barbatilor cu care se dorea o relatie temporara deoarece acestea reprezinta un simbol al masculinitatii, trasatura ce indica un nivel ridicat de testoteron si gene bune. Asadar, in cazul acestor barbati, posibilitatea de a da nastere unei progenituri care sa-i mosteneasca genetic este mai mare”, este de parere Rob Burriss, unul din conducatorii studiului. In plus, cicatricile au chiar o istorie a lor. In cultura occidentala, cicatricile erau considerate o dovada a curajului, a capacitatii de aparare si a abilitatii de a rezista loviturilor adversarului. Pentru a le scoate in evidenta, triburile Yanomamo din Venezuela chiar practicau obiceiul vopsirii cicatricilor capatate in timpul luptelor ritualice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri