Exista 6 legi metafizice ale Prosperitatii. Sunt principii inviolabile care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa.

1. Legea Metafizica a radiatiei umane

Legea Metafizica a radiatiei umane recunoaste faptul ca fiecare persoana este o sursa de energie care radiaza o karma de ganduri, sentimente si emotii sau „vibratii”. Am putea spune ca suntem „magneti vii” si surse de energie. Aceasta lege ne invata ca radiem energia noastra unica si ca atragem in viata noastra acei oameni si acele intamplari care sunt in concordanta cu gandurile noastre unice. Atragi catre tine, ceea ce radiezi dinspre tine, fie ca este negativ, fie ca este pozitiv. Oameni care gandesc in mod similar, au tendinta de a se apropia unii de ceilalti. Iata de ce, majoritatea prietenilor tai apropiati au tendinta de a gandi asemantor.

De asemenea, poti imediat recunoaste oamenii buni, datorita aurei pe care o genereaza. Ei isi atrag cu usurinta prieteni si oamenii in mod instinctiv au incredere in ei. Aceasta se intampla datorita Legii Atractiei. Intr-un anume fel, adevarata natrura a acestor oameni straluceste si ceilalti stiu instinctiv cum sunt cu adevarat, dincolo de personalitate sau invelisul corporal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto: Shutterstock.com; femeie, Univers

2. Legea metafizica a gandurilor

Esti ceea ce mananci si devii ceea ce gandesti. De ani de zile auzi aceasta sintagma – „esti ceea ce mananci”. Este adevarat, insa adevarat este ca „devenim ceea ce gandim”. Ceea ce radiezi, atragi. Ceea ce gandeste o persoana in mod constant este atras in viata sa. Ii cunoasteti pe acei oameni care au o mare pasiune. Nu este intamplator ca decorul vietii lor este in mare parte format din elemente ale pasiunii lor. Acea preocupare devine realitate in viata sa.

Vizualizarea succesului aduce schimbari in viata noastra. Noi stim ca ceea ce ne dorim va deveni realitate. Trebuie sa privim pozitiv si cu optimism, pentru a atrage aceste lucruri in viata noastra.

Foto homepage: Shutterstock.com; lege metafizica, lege, univers, minte umana

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri