23 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul 2 al Puterii

Numarul 2 al puterii aduce cu sine capacitatea de a empatiza si de a iubi. Este puterea ta, punctul tau forte care te ghideaza in viata, dar care te si ajuta sa stralucesti. Gasesti implinire in viata aducandu-i pe ceilalti laolalta si dizolvand diferentele si divergentele dintre acestia. Reusesti intotdeauna sa gasesti puncte comune intre oameni diferiti. Esti un iubitor al pacii, ai inclinatii artistice si esti un adevarat prieten.

Numarul 3 al Puterii

Numarul 3 al puterii aduce cu sine circumstante si oportunitati pentru o viata bogata, plina, in care vei invata sa gasesti propria expresie a fericirii. Puterea ta este data de dedicarea pe care o acorzi fie planetei, fie binelui omenirii, fie artelor frumoase, fie statutului tau de parinte. Ai capacitatea de a renaste si de a te reinventa atunci cand lucrurile nu merg in directia in care iti doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul 4 al Puterii

Numarul 4 al puterii aduce cu sine capacitatea de a implini si de a pune in practica multe din proiectele si ideile care pareau imposibile in prima parte a vietii. Realizarea poate veni mai tarziu in viata pentru tine, insa iti va aduce o mare satisfactie si se va revarsa asupra familiei tale si celor dragi tie. Crezi in tot ceea ce inseamna familie. Foarte posibil ca in a doua parte a vietii sa obtii o pozitie semnificativa in govern sau intr-o institutie importanta de stat.

Numarul 5 al Puterii

Numarul 5 al puterii aduce cu sine zile active si pline in a doua parte a vietii, dar si sansa de a calatori si de a experimenta viata prin intermediul calatoriilor. Puterea ta consta in talentul tau de a vinde si de a scoate bani chiar si din piatra seaca si din talentele tale neconventionale. Te numeri totodata printre cei care stiu sa faca din viata lor o frumoasa poveste reala in care improvizezi, traiesti si te bucuri.

Foto int: Cifra 3, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri