23 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul Puterii este un numar care, desi usor neglijat in numerologie mai ales in ceea ce priveste prima parte a vietii unei persoane, devine extrem de important odata ce se atinge varsta maturitatii. Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta mai ales in jurul varstei de 40 de ani, uneori chiar mai tarziu cu cativa ani, urmand ca influenta acestuia sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, drumul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata. El nu se schimba niciodata chiar daca o persoana isi va schimba numele. Odata ce ai aflat care iti este Numarul Puterii, afla si ce spune acest lucru despre tine.

Numarul Puterii = Numarul Destinului + Numarul Numelui! Iata cum se calculeaza Numarul Puterii in trei pasi simpli de efectuat:

PASUL I

Foto: Putere apa, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Mai intai de toate, trebuie sa iti calculezi Numarul Destinului. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0 (ziua) +2 (luna) +1+9+8+0 (anul). Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3.

PASUL II

Pasul 2 este acela de a-ti calcula Cifra Numelui reducand numerologic si numele tau intreg, numele care apare pe certificatul tau de nastere. Fiecarei litere din numele tau ii este asociata o cifra precum urmeaza.

A J S - 1

B K T - 2

C L U - 3

D M V - 4

E N W - 5

F O X - 6

G P Y – 7

H Q Z - 8

I R – 9

Aduna cifrele care corespund literelor prezente in numele tau si redu-le pana cand vei obtine o singura cifra (daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele). De exemplu, in cazul numelor Ion Maria, calculul se face astfel:

Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

I O N M A R I A
9 6 5 4 1 8 9 1
9+6+5+4+1+8+9+1=43
4+3=7

PASUL III

Pasul 3 este acela de a aduna Numarul Destinului cu Cifra Numelui. Daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele pana cand vei obtine una singura. Acesta este Numarul Puterii.

Numarul 1 al Puterii

Numarul 1 al puterii este aducator de inteligenta, originalitate, spirit independent, dar favorizeaza si contextele prielnice leadershipului. Punctul tau forte este puterea pe care o inspiri si faptul ca ceilalti se simt protejati de tine. Adevarata ta forta este data de ideile tale vizionare sau creative. Ele te ajuta sa te diferentiezi de ceilalti si sa realizezi lucruri marete in viata. Ai capacitatea de a face din sfarsituri un nou inceput.

Foto homepage: Numere, Numerologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri