ghid pentru o viaţă împlinită

Numerologie: Numarul Puterii si cum iti influenteaza viata

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul Puterii este un numar care, desi usor neglijat in numerologie mai ales in ceea ce priveste prima parte a vietii unei persoane, devine extrem de important odata ce se atinge varsta maturitatii. Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta mai ales in jurul varstei de 40 de ani, uneori chiar mai tarziu cu cativa ani, urmand ca influenta acestuia sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, drumul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata. El nu se schimba niciodata chiar daca o persoana isi va schimba numele. Odata ce ai aflat care iti este Numarul Puterii, afla si ce spune acest lucru despre tine.

Numarul Puterii = Numarul Destinului + Numarul Numelui! Iata cum se calculeaza Numarul Puterii in trei pasi simpli de efectuat:

PASUL I

Foto: Putere apa, Shutterstock

Mai intai de toate, trebuie sa iti calculezi Numarul Destinului. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0 (ziua) +2 (luna) +1+9+8+0 (anul). Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3.

PASUL II

Pasul 2 este acela de a-ti calcula Cifra Numelui reducand numerologic si numele tau intreg, numele care apare pe certificatul tau de nastere. Fiecarei litere din numele tau ii este asociata o cifra precum urmeaza.

A J S - 1

B K T - 2

C L U - 3

D M V - 4

E N W - 5

F O X - 6

G P Y – 7

H Q Z - 8

I R – 9

Aduna cifrele care corespund literelor prezente in numele tau si redu-le pana cand vei obtine o singura cifra (daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele). De exemplu, in cazul numelor Ion Maria, calculul se face astfel:

I O N M A R I A
9 6 5 4 1 8 9 1
9+6+5+4+1+8+9+1=43
4+3=7

PASUL III

Pasul 3 este acela de a aduna Numarul Destinului cu Cifra Numelui. Daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele pana cand vei obtine una singura. Acesta este Numarul Puterii.

Numarul 1 al Puterii

Numarul 1 al puterii este aducator de inteligenta, originalitate, spirit independent, dar favorizeaza si contextele prielnice leadershipului. Punctul tau forte este puterea pe care o inspiri si faptul ca ceilalti se simt protejati de tine. Adevarata ta forta este data de ideile tale vizionare sau creative. Ele te ajuta sa te diferentiezi de ceilalti si sa realizezi lucruri marete in viata. Ai capacitatea de a face din sfarsituri un nou inceput.

Foto homepage: Numere, Numerologie via Shutterstock

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numerologie: Numarul Puterii si cum iti influenteaza viata.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.