Probabil ca inainte de a te casatori, nu te-ai gandit ca noul tau nume va avea un impact asupra viitorului si asupra traseului existential pe care-l vei strabate de acum inainte. Schimbari abia perceptibile sau din contra schimbari care rastoarna ordinea prestabilita a lucrurilor au loc atat in structura interna a persoanei casatorite, cat si in viata, asteptarile si destinul sau.

Probabil ca inainte de a te casatori, nu te-ai gandit ca noul tau nume va avea un impact asupra viitorului si asupra traseului existential pe care-l vei strabate de acum inainte. Mai toate teoriile legate de numerologie si de calcularea compatibilitatii intre parteneri pornesc de la numele pe care l-ai primit la nastere. Acest nume este intr-adevar extrem de important. Nu trebuie insa sa ignoram nici ceea ce ne dezvaluie numarul casatoriei.

Odata ce numele devine altul, vibratia numerologica a persoanei respective devine si ea alta. Schimbari abia perceptibile sau din contra schimbari care rastoarna ordinea prestabilita a lucrurilor au loc atat in structura interna a persoanei casatorite, cat si in viata, asteptarile si destinul sau. Orice modificare a numelui poate atrage dupa sine rezultate uimitoare. Orice schimbare a numelui detine un rol important in evolutia casatoriei respective. Din acel moment, identitatea femeii trebuie sa se armonizeze cu cea a barbatului pe care si l-a ales drept sot.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Daca vrei sa afli ce beneficii sau dezavantaje iti poate aduce noul tau nume, numerologia iti poate fi de un real folos. Cum? Noteaza-ti pe o foaie de hartie noul tau nume (numele schimbat, asa cum apare acesta pe certificatul de casatorie). Daca de exemplu Ioana David devine Ioana Mihnea, se face calculul pentru Ioana Mihnea. In numerologie, fiecarei litere ii corespunde o cifra: A, J, S -1; B, K, T-2; C, L, U -3 ; D, M, V -4; E, N, W-5; F, O ,X -6; G, P, Y -7; H, Q, Z -8; I, R -9. Daca numele contine ã,a acestea se considera litera A, i se considera I, º se ia in calcul ca fiind S, iar lui þ i se atribuie aceeasi cifra ca si lui T. Se insumeaza cifrele corespunzatoare fiecarei litere si se obtine o cifra. Daca acest numar este format din 2 cifre, acestea se aduna si ele, pana ramane o singura cifra. Odata ce ai facut calculul, arunca-ti privirea asupra cifrelor si semnificatiilor care le sunt asociate.

1- Esti o persoana care stie destul de bine care este rolul sau in viata si mai ales ce pozitie ocupa in relatiile cu ceilalti. Esti un spirit liber si independent si iti doresti ca in casnicia ta sa ai suficient spatiu pentru a respira. Vei dezvolta o casnicie dinamica, iar atat tu cat si partenerul tau aveti posibilitatea de a va dezvolta individual, ramanand insa unul alaturi de celalalt. Atentie insa la conflicte! Esti o personalitate foarte puternica si este posibil ca pe parcursul casniciei acestea sa nu intarzie sa apara. Invata sa le eviti sau sa dai dreptate si celuilalt atunci cand balanta justitiei inclina categoric in favoarea sa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri