7 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 71 share-uri

In 1951, pe cand avea doar 14 ani, Billy Meier a scris Regulile de baza ale Omului, un set de 49 de reguli despre care Billy sustinea ca i-au fost 'facute cunoscute' de catre civilizatiile plejarene. Respectand aceste reguli, extraordinare in esenta lor, am fi cu totii fiinte umane mai bune, lumea ar fi un loc mai bun de trait si de iubit!

Eduard Albert Meier (Billy Meier) este celebru in lumea intreaga datorita previziunilor sale din 1958, dar si celor peste 1000 de fotografii controversate cu OZN-uri, fotografii pe care acesta sustine ca le-ar fi realizat in timpul intalnirilor sale cu fiinte de pe alte planete. Billy (Eduard Albert Meier) afirma ca a fost contactat de fiinte umane extraterestre ce locuiesc pe Erra, planeta localizata intr-o dimensiune aflata la doar o fractiune de secunda de dimensiunea planetei noastre. Acesta a denumit contactul cu aceste fiinte cu termenul de “Plejaren” (aflate dincolo de Pleiade).

Foto: Planeta Pamant, Shutterstock

In 1951, pe cand avea doar 14 ani, Billy Meier a scris “Regulile de baza ale Omului”, un set de 49 de reguli despre care Billy sustinea ca i-au fost “date” si “facute cunoscute” de catre civilizatiile plejarene. Regulile au fost ulterior publicate si facute cunoscute in lumea intreaga si pe internet. Iti prezentam astazi 15 dintre acestea. Chiar daca scepticii le considera drept fabulatie sau literatura SF, citindu-le in profunzime nu le putem nega autenticitatea si adevarul pe care le exprima. Respectand aceste reguli in totalitate, am fi cu totii fiinte umane mai bune, lumea ar fi un loc mai bun de trait si de iubit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

Poti citi toate cele 49 reguli ale Omului pe futureofmankind.co.uk sau pe www.theyfly.com!

15 reguli ale Omului in viziunea lui Billy Meier, omul care a vorbit cu fiinte de pe alte planete

1. Fiecare fiinta umana trebuie sa isi considere viata ca demna de a fi traita indiferent de situatie.

2. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se formeze pe ea insasi intr-o astfel de maniera, astfel incat, in situatiile neclare, confuze sau neplacute, sa nu cada victima gandurilor coplesitoare.

3. Fiecare fiinta umana trebuie sa incerce sa-si contureze fiecare situatie din viata sa intr-o maniera constienta si bine-chibzuita daca ii este data aceasta oportunitate.

4. Fiecare fiinta umana are obligatia sa-si construiasca suficienta incredere in sine, suficienta stima de sine sanatoasa astfel incat sa poata intampina si sa faca fata tuturor sarcinilor si dificultatilor care se ivesc in viata.

5. Fiecare fiinta umana ar trebui sa aiba sentimentul si convingerea ca semenii sai inteleg intr-adevar ceea ce o deprima si o impovareaza si ca se poate astepta la sfaturi folositoare, dar si la ajutor din partea cuiva.

Foto homepage: Look extraterestru, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri