7 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Daca ti-a trecut vreodata prin minte acest gand – "poate este mai bine sa ne despartim", atunci probabil ca raspunsul este "da" si mai ales daca ai gandit acestea nu doar o data, ci de mai multe ori.

Prea multi dintre noi ne luptam pentru relatii menite a se sfarsi...Ne agatam de credinta ca orice relatie necesita munca grea si refuzam sa tragem linia, si sa admitem cu maturitate ca este timpul ca drumurile sa se desparta. Ne este cel mai greu sa renuntam si mai ales daca iubim si ne-am atasat de acea persoana.

Poate este mai bine sa privim cu maturitate ideea de „sfarsit”. Experimentam sfarsitul inca din copilarie, iar sfarsitul relatiilor este intr-adevar unul dintre cele mai dureroase. Odata cu disparitia unui om din viata noastra si a legaturii speciale pe care o aveam cu acesta, dispare o lume intreaga, dispare intr-adevar, o parte din tine - dispar obiceiuri si anumite lucruri care iti sunt familiare.

Primele sfarsituri pe care le experimentam sunt in copilarie… Poate fi vorba despre moartea unui parinte sau al unui animal drag. Un soc asemanator il resimti daca parintii tai s-au despartit si ai pierdut legatura cu unul dintre ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Din nefericire, sfarsitul face parte din cursul de altfel firesc, al vietii. Acceptarea acestei realitati ne ajuta de fapt sa ne deschidem existenta catre noi si noi oportunitati, traind experiente care ne innoiesc si ne ajuta sa evoluam.

Iata 4 intrebari foarte sincere care sa te ajute sa iti dai seama daca este mai bine sa spui "Stop" si sa mergi mai departe, pe un alt drum. Daca raspunsul este "da" la cel putin una dintre aceste intrebari, este bine sa te gandesti serios la planurile tale de viata. Cu realism si deschidere catre NOU!

1. Aveti certuri repetate din motive ridicole?

Cunoastem cu totii acele cupluri care se cearta „din nimic”. Astfel de certuri apar de obicei din senin si fara un motiv bine intemeiat. Daca si voi va certati cel putin o data pe saptamana, acesta este un semn ca relatia chiar nu functioneaza. Nu vrei sa iti petreci toata viata in astfel de certuri…

Test de personalitate: Care este temelia structurii tale sufletești? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

2. Gasiti scuze atunci cand vine vorba despre sex?

E adevarat ca dupa ce trece perioada indragostirii, sexul poate sa nu mai fie la fel de pasional si arzator. Totusi! Daca te gasesti ipostaza de a gasi mereu tot felul de scuze ca sa nu mai faci sex cu partenerul/ partenera ta, atunci inseamna ca mintea ta subconstienta incearca sa iti spuna ceva.

Este absolut normal sa nu ai chef de sex din cand in cand. Dar faptul ca nu iti mai gasesti partenerul sau partenera destul de atragator/oare pentru asta, ar trebui sa iti ridice niste probleme. Relatia de cuplu este serios chestionata in astfel de situatii.

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu, parteneri, femei, barbat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri