22 Mai 2014 publicat în Lifestyle 102 share-uri

Confesiunea unui barbat care s-a saturat sa intalneasca femei cu masti.

Acest barbat este unul dintre prietenii mei. O discutie pe care am avut-o intr-o seara m-a inspirat sa scriu acest articol.

Prietenul meu este singur de cativa ani, dupa ce a avut doua relatii mai indelungate. I-am spus ca vad in jurul meu o multime de femei deosebite si nu inteleg ce il opreste in a gasi pe cineva potrivit pentru el. A facut ochii mari si mi-a raspuns ca impresia lui este fix contrara! Peste tot intalneste numai “femei masti”- asa le-a denumit el. Prietenul meu cauta autenticul si naturaletea, ceva foarte rar in opinia lui.

Barbatul plictisit de femei cu masti: 5 calitati irezistibile la o femeie

L-am intrebat care ar fi acele 5 calitati care il atrag pe el cel mai mult la o femeie si a fost de acord sa le impartasim si publicului nostru:

1. Personalitatea unica a unei femei si inteligenta ei. "Barbatii adora sa cunoasca femei cu personalitati puternice si cu inteligenta", spune el. “Fii tu insati!” Aceasta este cheia ca sa atragi un"baiat bun", pentru ca tu asa cum esti si cu bune si cu rele si cu parul aranjat si cu parul nearanjat este cel mai autentic "tu" posibil: adevarat, pur. Si pentru un barbat, sa te vada in toata naturaletea ta, este foarte-foarte sexy, mi-a spus acest prieten.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

2. Felul cum arata o femeie. Si el recunoaste ca atractia fizica joaca un rol foarte important in ceea ce priveste o persoana, mai ales ca traim in secolul 21, unde suntem inconjurati de o sumedenie de mesaje despre frumusete. Totusi sa fii foarte atractiva, nu e o reteta, aceeasi reteta pe care o repeat in nestire Televizorul sau Industria de cosmetic. Atunci cand o femeie isi gaseste frumusetea ei unica, personala si are incredere de sine, atunci atrage cel mai tare.

Foto homepage: Shutterstock.com; femei, masti

3. La asta nu va asteptati: imperfectiunile. Prietenul meu imi marturiseste ca adora sa vada o femeie in toata deplinatatea; un barbat deosebit va observa ca poate, acea femeie are un pic de burtica, sau poate o strungareata mare, dar ce conteaza?! Acestea sunt de fapt elemente care o fac fermecatoare pe acea femeie si contribuie la unicitatea ei.

4. Stilul vestimentar al unei femei. Da… Tot la categoria aspect fizic suntem. Un barbat adora sa vada ca o femeie are stil. Oricare ar fi stilul vestimentar al unei femei, daca acesta este definit, atunci cu siguranta ii va atrage si lui atentia.

5. Sexulaitatea. Sexul si sexualitatea sunt aspect importante pentru barbati, “in egala masura cum sunt si pentru femei” – ii spun prietenului. Totusi, a tinut sa sublinieze acest aspect cu litere de-o schioapa! Pentru el, felul in care o femeie isi manifesta sexualitatea este unul dintre elementele cheie ale atractiei, dar este perfect constient de faptul ca aceasta caracteristica nu poate fi trucata sau jucata in vre-un fel, pentru simplul motiv, ca oamenii, ca indivizi unici sunt dotati cu sexualitate diversa. Important e ca doi oameni care se intalnesc prima data sa se potriveasca in mod natural. Pentru el sunt mai ataractive femeile care par sa lase o aura de mister cu privire la sexualitatea lor, mai degraba decat cele care prefera sa atraga atentia foarte mult asupra acestei parti a personalitatii lor.

Nu cred ca problemele pe care le identifica bunul meu amic ar avea vreo caracteristica de gen. Cred ca in general, societatea aceasta ne impinge la falsitate si lipsa de naturalete. Incercam mereu sa fim ceea ce nu suntem. Totusi, in economia relatiilor si pentru fericirea cuplurilor e- ste minunat daca reusim sa ne ascultam doleantele, placerile - Da, aceasta este proiectia pe care o are un barbat cu privire la femeia pe care o cauta!

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri