20 Mai 2014 publicat în Lifestyle 255 share-uri

Invata sa iti scrii in nisip durerile cauzate de ceilalti si pe piatra binele pe care ti-l fac. Citeste una dintre cele mai simpatice povestioare inspirationale despre iertare si prietenie!

Povestea spune ca odata doi buni prieteni mergeau alene prin desert. Intr-un anumit moment al calatoriei lor, au avut o cearta si unul dintre prieteni l-a lovit pe celalalt in fata.

Cel care a fost palmuit s-a simtit ranit, insa fara a spune nimic a scris pe nisip: ASTAZI PRIETENUL MEU CEL MAI BUN MI-A DAT O PALMA PESTE OBRAZ.

Au continuat sa mearga pana cand au gasit o oaza, luand hotararea de a face o baie. Cel care a fost palmuit a ramas intepenit in mlasina si era aproape sa se inece, insa prietenul sau l-a salvat. Dupa ce si-a revenit din spaima, a scris pe o piatra: ASTAZI PRIETENUL MEU CEL MAI BUN MI-A SALVAT VIATA.

Prietenul care si-a palmuit si si-a salvat cel mai bun prieten, l-a intrebat: “Dupa ce te-am ranit, ai scris in nisip. Acum, dupa ce te-am salvat, scrii pe o piatra. De ce? Celalalt prieten a raspuns “Cand cineva ne raneste ar trebui sa scriem in nisip pentru ca vanturile iertarii sa poata sterge faptele. Insa atunci cand cineva face ceva bun pentru noi, ar trebui sa gravam pe o piatra pentru ca niciun vant sa nu il poata sterge vreodata”.

Foto homepage: Iertare, Inima via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri