7 Mai 2014 publicat în Lifestyle 118 share-uri

As fi putut sa plec, dar am ales sa raman crezand ca se mai poate schimba ceva. As fi putut sa raman, dar am ales sa plec pentru ca locul meu nu mai era acolo si as fi devenit altcineva decat ceea ce sunt. As fi putut sa vietuiesc de una singura, dar am ales sa fiu inconjurata de oameni pentru ca, oricat de dulce ar fi linistea singuratatii, ea ajunge sa te apese.

Aura Ungurean, una din cititoarele noastre dragi, ne-a contactat si ne-a trimis pe adresa redactiei office@garbo.ro (rubrica "Iti place sa scrii") una dintre scrierile sale. Deoarece ne dorim sa incurajam talentul si creativitatea cititoarelor Garbo, am decis sa ii publicam articolul.

As fi putut, dar am ales

As fi putut sa tac, dar am ales sa vorbesc despre ceea ce gandesc, despre ceea ce simt, despre ceea ce ma face fericita si, de ce nu, despre ceea ce detest si ceea ce imi starneste interesul, despre ceea ce ma doare pe mine si pe multi dintre voi.

As fi putut sa vorbesc, dar am ales sa tac scarbita de prea multe vorbe, amutita de prostie, indiferenta, atitudini bizare si alte cate si mai cate.

As fi putut sa plec, dar am ales sa raman crezand ca se mai poate schimba ceva.

As fi putut sa raman, dar am ales sa plec pentru ca locul meu nu mai era acolo si as fi devenit altcineva decat ceea ce sunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto: Zbor, alegere via Shutterstock

As fi putut sa vietuiesc de una singura, dar am ales sa fiu inconjurata de oameni pentru ca aveau nevoie de mine, pentru ca oricat de dulce ar fi linistea singuratatii, ea ajunge sa te apese.

As fi putut sa fiu printre ei, dar m-am ales pe mine pentru a ma regasi, pentru a ma accepta, pentru a face curat in viata mea si de a pasi mai departe, pentru a fi eu cu mine.

As fi putut sa rad, dar am ales sa plang pentru a ma descarca de … tot si de toate.

As fi putut sa plang, dar am ales sa rad. De ce? Era indeajuns … acum rad in continuare si este al naibii de bine.

As fi putut sa ma iubesc mai mult pe mine, dar am ales sa ii iubesc pe cei din jur. Ma simt atat de bine cand ei rad, se simt intelesi si nu se mai simt singuri … incat … incat … am ajuns sa ma iubesc pe mine.

As fi putut sa ignor, dar am ales sa-mi pese pentru ca asta m-ar fi introdus in majoritatea pe care o plac mai putin.

Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri