29 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

"Am tipat la el intrebandu-l in ce mod, relatia sa, cu sotia pe care o are de 30 de ani, este mai putin diferita fata de toate celelalte relatii patriarhale, in care femei mai in varsta tolereaza aventurile partenerilor lor de o viata, de teama abandonului, de frica ca vor ramane singure atunci cand timpul le-a rapit frumusetea tinereasca. NU am primit niciodata nici un raspuns".
  • Aceasta confesiune a fost publicata de catre site-ul Thoughtcatalog.com si a fost scrisa de catre o persoana anonima. Intamplarile sunt insa adevarate si au fost impartasite cu un scop precis - acela de a condamna modelul de societate patriarhala pe care il perpetueaza chiar si un vestit profesor de filosofie morala, in viata sa privata!

Se spune ca nu e bine sa ne intalnim vreodata eroii

Se spune ca nu e bine sa ne intalnim vreodata eroii, dar eu nu am ascultat niciodata ce „se spune”. Eroul meu este profesor de filozofie morala care si-a dedicat viata justitiei globale. Cand l-am intalnit la o conferinta, nici nu m-am gandit ca ma va tine minte, asa incat am fost surprinsa atunci cand mi-a trimis un e-mail propunandu-mi o intalnire. Imi spunea ca va veni sa viziteze orasul in care locuiam si m-a invitat la hotelul sau. Am vorbit ore in sir despre filozofie si am impartasit istorii personale. Imi amintesc cum imi faceam deja griji ca s-ar putea sa aiba pe cineva in viata lui, dar prietenii mei imi tot dadeau asigurari ca acest filosof moral nu m-ar fi invitat in camera sa daca ar fi avut pe cineva. Ar trebui sa fie un om bun acest filosof, daca si-a dedicat intreaga viata pentru justitia globala. Spre sfarsitul sederii vizitei sale in oras m-a invitat la cina, mi-a daruit un trandafir si m-a invitat la un spectacol. Am considerat toate acestea ca fiind un semn, iar cand ne-am intors la hotelul sau am ramas. Atunci cand l-am intrebat daca are prezervativ, mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac griji, fiindca nu a mai facut sex de ani de zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

A doua oara cand a venit la mine in oras, mi-a deschis usa de la dormitorul hotelului dezbracat, spunandu-mi ca dormea. L-am intrebat daca mereu doarme dezbracat si mi-a spus ca da, fiindca traieste singur. Cand a obtinut cel mai important interviu la o mare publicatie, mi-a trimis un e-mail ca sa imi spuna, facandu-ma sa cred ca sunt o persoana importanta si ca e liber pentru o relatie serioasa.

Foto homepage: Shutterstock.com, aventura, barabt in varsta, femeie tanara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri