18 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Odata intrata in coma, Anita Moorjani a trait o experienta cu totul extraordinara in apropierea mortii, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale, dar si cauzele reale ale bolii sale.

In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp.

Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale... dar si cauzele reale ale bolii sale. Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de cancer in corp.

In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a trecut in timpul procesului de alegere a unei cariere si de descoperire a sufletului ei pereche, dar si boala care a facut-o sa ajunga in spital, unde a sfidat toate cunostintele medicale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap. Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie - in urma unei experiente in apropierea mortii - ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei... si ca in acest Univers exista miracole pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata pana atunci.

Cartea de fata dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi suntem fiinte spirituale care traiesc o experienta umana... si ca suntem cu totii una.

Autor: Moorjani Anita

Carte aparuta la editura Adevar Divin si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri