22 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Fericirea este doar o chestiune de alegere si de atitudine! Iata frumoasa si profunda lectie de viata pe care o aflam din povestea unui batran care a descoperit ce este de fapt fericirea.

Fericirea este doar o chestiune de alegere si de atitudine. Iata frumoasa si profunda lectie de viata pe care o aflam din povestea de mai jos, una din povestirile noastre preferate care au facut inconjurul internetului. Va sfatuiesc sa o cititi de fiecare daca cand vi se pare ca viata este grea si a fi fericit un lucru aproape imposibil de atins. Traiti-va si iubiti-va viata si fiti fericiti!

O ATITUDINE POZITIVA... Povestea unui batran care a aflat ce inseamna fericirea

Un barbat de 92 de ani se muta intr-un azil de batrani. Sotia lui de 70 de ani a murit de curand asa ca este nevoit sa faca aceasta schimbare. Este un barbat foarte senin si mandru, cu parul aranjat la moda si obrazul perfect ras chiar daca este orb. In fiecare dimineata se imbraca la ora 8.

Dupa multe ore in care astepta rabdator pe culoarul caminului de batrani, zambeste larg cand i se spune ca o camera destinata lui este gata. Pe cand incerca sa-si deplaseze mergatorul catre lift, asistenta medicala incepe sa ii descrie camera sa micuta, inclusiv draperiile care atarnau la fereastra sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

“Imi place mult”, afirma el cu entuziasmul unui copil de 8 ani caruia tocmai i-a fost daruit un nou catelus”.

“Dle Jones, dar nu ati vazut camera inca; asteptati putin.”

“Asta nu are nimic de-a face”, raspunde el. Fericirea este ceva ce decizi in avans. Daca imi place sau nu camera mea nu depinde de cum este mobila aranjata… ci de cum imi aranjez mintea. Deja am decis sa imi placa. “ Este o decizie pe care o iau in fiecare dimineata cand ma trezesc. Pot sa aleg: pot sa imi petrec ziua in pat amintindu-mi de dificultatile pe care le intampin cu anumite parti ale corpului meu care nu mai functioneaza sau sa ma dau jos din pat si fiu recunoscator pentru cele care functioneaza.

Fiecare zi este un dar si atata timp cat ochii mei se deschid, o sa ma concentrez asupra noii zile si asupra tuturor amintirilor fericite pe care le-am strans. Doar atat momentan… Batranetea este ca un cont la banca. Iei din el ce ai pus in el.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Asa ca, sfatul meu pentru tine ar fi sa depozitezi multa fericire in contul bancar al amintirilor. Iti multumesc pentru aportul tau de a-mi umple banca mea cu amintiri. Inca depozitez”.

Aminteste-ti Cele 5 reguli simple pentru a fi fericita:

  1. ELIBEREAZA-TI INIMA DE URA.
  2. ELIBEREAZA-TI MINTEA DE GRIJI.
  3. TRAIESTE SIMPLU.
  4. DARUIESTE MAI MULT.
  5. ASTEAPTA MAI PUTIN.
  6. Autor: Anonim

    Foto homepage: Shutterstock

    Foto int: batranete, fericire via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri