Sunt interzise si condamnate, insa din ce in ce mai multi sunt cei care se implica in aventuri pur sexuale la locul de munca, se arata intr-un studiu efectuat recent in Marea Britanie.Unul din cinci britanici fac sex la locul de munca, unul din cinci britanici nu sunt de acord cu ideea monogamiei, considerand ca aceasta este indezirabila, iar 3 din 10 britanici nu percep monogamia ca pe un lucru natural si firesc.

Sunt interzise si condamnate, insa din ce in ce mai multi sunt cei care se implica in aventuri pur sexuale la locul de munca, se arata intr-un studiu efectuat recent in Marea Britanie. Se pare ca britanicii nu sunt intotdeauna reci si cerebrali, iar conduita acestora nu este de cele mai multe ori impecabila... mai ales in momentele cand se lasa purtati de valul pasiunii... la birou. Conform studiului, unul din cinci britanici fac sex la locul de munca, unul din cinci britanici nu sunt de acord cu ideea monogamiei, considerand ca aceasta este indezirabila, iar 3 din 10 britanici nu percep monogamia ca pe un lucru natural si firesc.

In privinta anumitor aspecte sociale precum homosexualitatea, britanicii sunt inca conservatori. 45% dintre cei intervievati sunt de parere ca in cazul cuplurilor de acelasi sex casatoria nu ar trebui sa fie permisa. In mod surprinzator, procentul celor care nu sunt de acord cu legalizarea homosexualitatii in Marea Britanie a crescut cu 1% fata de anul 2002. Astfel, unul din patru britanici (24%) considera ca sexul intre persoanele de acelasi sex ar trebui sa fie votat drept ilegal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

O alta parte din cei intervievati au afirmat ca, pentru a face rost de bani, nu exclud posibilitatea de a-si comercializa trupul. De asemenea, comparativ cu doar 10% dintre femei, 25% dintre barbati au declarat ca, pentru a avansa in cariera, sunt dispusi sa intretina relatii sexuale cu anumite persoane care i-ar putea ajuta in acest sens. In urma studiului, s-a mai descoperit ca aproximativ jumatate din britanici (49%) au avut aventuri de o noapte, numarul barbatilor care au procedat astfel depasindu-l pe cel al femeilor (57% versus 42%).

Aventurile de o noapte sunt preferate de 64% dintre britanicii cu varstele cuprinse intre 25-44 de ani. Doar 24% dintre cei cu varsta peste 54 de ani au admis ca s-au aventurat in astfel de relatii ocazionale.

Si nu in ultimul rand, au fost semnalate anumite indicii conform carora primul act sexual are loc la o varsta mai frageda decat in anii anteriori. Pentru cei care s-au incadrat in categoria de varsta 65+ , varsta medie in care a avut loc prima experienta sexuala era de 19, in timp ce pentru britanicii de varsta medie, varsta primului act sexual este 16-17 ani. O treime dintre britanici si-au pierdut virginitatea inainte de a implini varsta majoratului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri