Imagini de primavara care iti taie respiratia: Top 3 cei mai spectaculosi COPACI CU FLORI din lume

7 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Pe ici, pe colo, griul Bucurestilor a inceput parca sa se coloreze. Din loc in loc, rasare cate un impresionant copac de magnolie. Este perioada de inflorire a copacilor de magnolie. Faceti-va timp sa le admirati splendoarea... merita! Si in ton cu vremea insorita de afara, va propunem un top 3 ai celor mai impresionanti si frumosi copaci cu flori ai primaverii.

SAKURA, CIRESUL JAPONEZ

Foto: Ciresti infloriti, Shutterstock

Stiu . Nu avem timp, cum, unde… dar sa luam aminte de la japonezi si sa ne lasam incantati de miracolul naturii si al vietii pe care primavara ni-l ofera in fiecare primavara. Ce terapie mai buna sa existe pentru minte si suflet si pentru linistirea lor decat o plimbare pe sub o alee cu copaci infloriti, adulmecand si privind magnificile flori? Cand sa te simti mai aproape de natura si de Dumnezeu si sa te bucuri ca traiesti si ca poti simti toate aceste frumuseti decat privind un copac in floare?
 

Foto: Flori de sakura, Shutterstock

Primavara, explozia de culoare si viata pe care o ofera Sakura (Ciresul Japonez) nu are cum sa nu te incante. Florile de cires colorate in diverse nuante de roz, petale firave acoperind pamantul.. toate acestea fac ca magia primaverii sa fie la ea acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto: Flori de cires japonez,  Shutterstock

In Tara Soarelui Rasare, hanami sau “privitul florilor”, obiceiul japonez de a privi frumusetea florilor si de a le admira gingasia si splendoarea cunoaste o indelungata traditie. Tot aici exista mai multe varietati de cires ornamental (Sakura) decat oriunde in lume, peste 200...

Foto: Ciresi in floare, Shutterstock

Florile de cires, devenite un simbol al Japoniei, poarta in petalele lor un mesaj profund: sunt splendide, dar, la fel ca viata omului, trecatoare. Inflorirea ciresului japonez are si o semnificatie: el reprezinta sfarsitul iernii, dar si inceputul unei noi vieti si al primaverii. Unul dintre cei mai populari ciresi infloriti in Japonia este Somei Yoshino, cu petale de un alb aproape pur.

Foto: Flori de Sakura, Shutterstock

 Foto: Gradina cu ciresi ornamentali, Shutterstock

Iti recomandam si articolul Primavara in lume: 12 imagini superbe, care iti vor taia respiratia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri