24 Martie 2014 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Cori Gramescu ( nutritionist) ne oferta cinci reguli simple care ne vor ajuta sa stim ce alimente trebuie sa consumam in post, pentru a ne asigura ca mancam alimente hranitoare care ajuta totodata la detoxifierea organismului.

In perioada postului putem consuma si unele alimente cu proprietati nutritive mai concentrate, cum ar fi proteina de canepa sau de mazare, pudra de chlorella si spirulina, uleiul de cocos sau de silimarina, germenii de broccoli sau de ridiche neagra, pentru a accelera procesul de detoxifiere si regenerare a organismului, dar aceste ingrediente active trebuie introduse cu masura in alimentatie.

“Aceste lucruri ar trebui facute la indicatia unui specialist – medic sau nutritionist, pentru ca pot influenta anumite boli si afectiuni preexistente”, spune Cori Gramescu.

Pe langa o alimentatie corecta, in aceasta perioada este indicat sa facem miscare, pe cat posibil dupa un program regulat si constant si sa incercam acolo unde se poate, sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, pentru a limita efectele asteniei de primavara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cele mai încurajatoare citate despre succes

Postul este si o perioada a linistirii spirituale, asa ca trebuie sa acordam o atentie deosebita si introspectiei, gasirii linistii sufletesti si purificarii spirituale, fiecare abordand calea pe care o crede de cuviinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri