Ionela si Nicu sunt casatoriti de 30 de ani, dar iubirea dintre nu pare a fi palit odata cu anii. Inca se mai tin de mana cand se plimba, gatesc impreuna, isi spun „te iubesc” si atunci cand nu sunt singuri si inca... mai fac dragoste. Oricat de mult as admira acest cuplu, nu as vrea niciodata sa imi imaginez ce se intampla in patul conjugal.

Ionela si Nicu sunt casatoriti de 30 de ani, dar iubirea dintre nu pare a fi palit odata cu anii. Inca se mai tin de mana cand se plimba, gatesc impreuna, isi spun „te iubesc” si atunci cand nu sunt singuri si inca... mai fac dragoste. Oricat de mult as admira acest cuplu, nu as vrea niciodata sa imi imaginez ce se intampla in patul conjugal.

Cristi si Bogdan sunt impreuna de 7 ani. Au trecut prin multe impreuna, au fost nevoiti sa isi infrunte familiile, prietenii, au trebuit sa isi tina o perioada ascunsa iubirea, au avut de pierdut si pe plan profesional doar pentru ca erau diferiti. Admir acest cuplu, dar nu as vrea niciodata sa imi imaginez cum isi marturisesc iubirea in plan fizic.

Daca in cazul primului cuplu, oamenii nu se vor gandi niciodata la natura sexuala a relatiei, ci vor fi gelosi pe iubirea ce ii leaga, in cazul celor doi barbati, judecatile celor din jur se vor limita doar la aspectul fizic al relatiei dintre ei. De ce?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

De ce trebuie sa privim atat de superficial o relatie intre doua persoane de acelasi sex? Nu se cade, nu este normal, nu am fost construiti asa, sunt niste anomalii, sunt niste ciudati! Am auzit toate aceste argumente de mii de ori. De ce sa ne legam de fericirea altuia? Ce rau ne fac noua? Ne deranjeaza cu ceva?

Sunt diferiti pentru ca aleg sa fie diferiti? O fac din teribilism? In niciun caz. Atunci ar fi numiti masochisti si nu homosexuali. Pentru ca nimeni nu isi pune bete in roate doar de dragul de a iesi in evidenta.

Momentan, homosexualitatea a devenit o moda si nu in sensul ca sunt tot mai multi care doresc sa fie in trend, ci in sensul ca homosexualitatea este exploatata. Scade ratingul la serial? Nu-I nimic, doua dintre actrite vor forma un cuplu. Nu, nu le alegem pe cele populare, pentru ca oamenii se identifica cu ele. Rubrica de fashion cam scartaie? Angajam un stilist gay, pentru ca femeile au incredere in gusturile sale, in potentialul sau creativ. Facem si un film despre homosexuali, poate castiga un Oscar, dar nu trebuie sa dam detalii prea picante, ca altfel pleaca lumea din cinematografe.

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Suntem mai deschisi in ceea ce priveste homosexualitatea, dar avem in continuare prejudecati. Poate este in regula ca doua femei sa experimenteze, lucru pe care il confirma si parerile domnilor, dar si ale consoartelor. Ca femeie, e altfel, in sensul ca nu e… hmmm… dezgustator. Ca barbat, ai imbulniat-o! Singura ta sansa este sa lucrezi intr-un domeniu creativ unde este apreciat nonconformismul. Si mai mult ca sigur ca vei avea si o armata de posibile prietene dornice sa te ia la shopping. Obligatoriu, dar obligatoriu, nu trebuie sa iti faci publica vreo idila, aventura sau cum se numesc relatiile alea ale tale! Lumea s-ar putea sa iti invadeze dormitorul prin imaginatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri